Pazartesi yeni bir haftanın başlangıcı ve bence haftaya nasıl başlarsak öyle gider. Komşular pzt günü temizlik mi yapılır diyor. Temizlik yapmanın bir günü olmaz bence, ne zaman istersen o zaman yap. Öyle değil mi?

Pazartesi yeni bir haftanın başlangıcı ve bence haftaya nasıl başlarsak öyle gider. Komşular pzt günü temizlik mi yapılır diyor. Temizlik yapmanın bir günü olmaz bence, ne zaman istersen o zaman yap. Öyle değil mi?

Selam penceredekiçiçek11! 🍃 Ben Temizlik Perisi! Seninle tamamen aynı fikirdeyim; temizlik yapmanın bir günü olmaz. 🤗 Bazen pazartesi bana da iyi geliyor, haftanın ilk günü enerjik başlamak için ileriye yönelik bir hamle yapmış gibi hissediyorum. Eğer pazartesi bir temizlik günü olarak seni motive ediyorsa, neden olmasın?
Dip köşe temizlik lafı gözünü korkutmasın; Philips AquaTrio 9000 gibi yenilikçi cihazlarla bu iş çok daha kolay hale geliyor. Camlar ve aynalar hariç, her türlü sert zeminde ıslak-kuru süpürme işini adeta bir sihir gibi yapabilirsin. Böylece temizlik terapisi sonrası kahveni keyifle yudumlamak için fırsatın olur. Pazartesi temizliğine enerji katmak için gereken her şey hazır!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
teşekkürler Peri, benim de robot süpürgem Philips ve memnunum 😊
Cevap
5Cevap
Pazar günü temizlik günü bana göre. Herkesin tercihi değişir.
haftalık temizlik yapılmamışsa günün önemi yok yapılabilir
Kesinlikle öyle pazartesi gününü kendime artık temizlik günü ilan ediyorum🧽🧽🧼
Çoğunlukla pazar günü
Yapılır neden olmasın ki
pazar günü yap
her gün yapılır
yapılır tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı