Ev & Yaşam Pazartesi günü temizlik yapılır mı? u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Haftanın ılk iş gunu tatil sonrası vs işten gel temızlık yap Pazartesi günü temizlik yapılır mı? Cevapla Tatil Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yapılabilir fark etmez benim için 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yok ya ben yapmam sevmem salı yaparım ama o gün yapmam Pazartesi ye gıcığım 1 18 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Salı pazar gunu salı pazarına gıdılır :D Yorumla seymabasu1 +1 yıl Bu espiri üzerine soguk su içtim 😅 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ne zamandır su ıcmıyordun kı :D Yorumla seymabasu1 +1 yıl Covit oldum artık bol bol içiyorum 😅 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Gec bındın Trene Gecmıs olsun Ama yazmana bakarsak masallahın var formundasın :D Yorumla seymabasu1 +1 yıl Hshd evet cunkü 1 haftadır covittim doktora gitmedim yeni öğrendim Yorumla u kakilakuku +1 yıl Allah bılır kımlere bulastırdın zalim :D Yorumla seymabasu1 +1 yıl Ne bilim haberim yoktu taşınma işlerim vardı hastane yoluna gidemedim 😅 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Allah senı affetsın Magdurlarına da şifa versın :) Yorumla seymabasu1 +1 yıl Naptım sanki sende amin inşallah Yorumla u kakilakuku +1 yıl Masken takılımı Şu an eldıven var mı parmaklarında :D Yorumla seymabasu1 +1 yıl Evet maske var 🌝 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bu guzeldı evet :D Yorumla seymabasu1 +1 yıl Peki 😷😷 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Tamam cıkar maskenı boyle sevmedım Yorumla seymabasu1 +1 yıl İyi geceler 🫥 Yorumla u kakilakuku +1 yıl gecmıs olsun kal saglıcakla emojılı maske senı Yorumla seymabasu1 +1 yıl Teşekkür ederim sende Yorumla
Balckrose07 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Temizligin zamanı yok Ama hir yerde duydum çarşamba günleri yapılması iyi değilmiş 0 0 Yorumla
Jfkdksjxksjs Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Pazar günü yaptım yani akşam. Duşumu aldım, şimdide güzel bir uyku vakti 🧏🏼♀️ 0 0 Yorumla
Hilypoyraz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Temizlik için diyet için her başlangıç için en güzel gündür Pazartesi 🎊🎉🎊🎊 0 0 Yorumla
Esodesen Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik canın ne zaman isterse yapılır teşekküler 1 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl rıcalar Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Keyfe göre 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl iyi Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yapılır 0 1 Yorumla Copernicus +1 yıl Ne işin var bu saatte namaza mi kalktin😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapılabilir fark etmez benim için
Yok ya ben yapmam sevmem salı yaparım
ama o gün yapmam Pazartesi ye gıcığım
Salı pazar gunu salı pazarına gıdılır :D
Bu espiri üzerine soguk su içtim 😅
Ne zamandır su ıcmıyordun kı :D
Covit oldum artık bol bol içiyorum 😅
Gec bındın Trene Gecmıs olsun Ama yazmana bakarsak masallahın var formundasın :D
Hshd evet cunkü 1 haftadır covittim doktora gitmedim yeni öğrendim
Allah bılır kımlere bulastırdın zalim :D
Ne bilim haberim yoktu taşınma işlerim vardı hastane yoluna gidemedim 😅
Allah senı affetsın Magdurlarına da şifa versın :)
Naptım sanki sende amin inşallah
Masken takılımı Şu an eldıven var mı parmaklarında :D
Evet maske var 🌝
Bu guzeldı evet :D
Peki 😷😷
Tamam cıkar maskenı boyle sevmedım
İyi geceler 🫥
gecmıs olsun kal saglıcakla emojılı maske senı
Teşekkür ederim sende
Temizligin zamanı yok
Ama hir yerde duydum çarşamba günleri yapılması iyi değilmiş
Pazar günü yaptım yani akşam. Duşumu aldım, şimdide güzel bir uyku vakti 🧏🏼♀️