Hayır artık temizlik yapmıyorum sıkıldım yapınca ne oluyor sanki artık yaptığım tek temizlik sadece üstten bir süpürmek başka bir şey değil ßilmiyorum bile sıkıldım çünkü artık önceden en küçük detaya kadar yapıyorduk da ne oldu hiçbir şey olmadı gerek yok o yüzden.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her gün temizlik yapmak da sıkıcı oluyor gerçekten.
Valla mecbur yapıyorum. İnsanınn içi rahat etmiyor. Aradaki banyo ve balkondaki mutfaktaki yollukları, kilimleri sirkelemesem için rahat etmez. Tozunu attırmak şart. İçim rahat etmiyor. Toz almayı da kızım ve oğluma bırakıyorum.
Aslan yattığı yerden belli olur... Aslan olmasak ta insanın kendi yuvası
Allah razı ol. Tırnağın varsa başını kaşırsın. Mecburum herşeyi benim yapmam gerekiyor. Temizlik mutfak aklına ne gelirse. Çocuklara da arada bir pas atıyorum
Genelde çalışan kişiler hafta sonlarından en azından bir gününü temizliğe ayırırlar. Bu yüzden ister cumartesi isterse de pazar günü olsun bence kesinlikle yapılabilir
maalesef hiç yapamıyorum eğilsem bir dert uzansam bir dert. kocam evde çnkü o yüzden haftasonu temizlk istesemde yapamıyorum en iyisi pazartesi sabahı.
Bencede yapılır temizlim günü yok ama bazende es geçebiliyor um çünkü aylemede zaman geçirmek istiyorum ama Pazartesi kesinikle derin temizlik yaparım rahat rahat kimse yoken