Robot süpürgenin en güzel yanı hem ıslak hem kuru özelliğinin olması, ben başka bir işle meşgulken onun tüm evi süpürüp silmiş olması ve çekim gücünün yüksek olması. Peki sizce robot süpürgenin en güzel yanı ne?

Robot süpürgenin en güzel yanı hem ıslak hem kuru özelliğinin olması, ben başka bir işle meşgulken onun tüm evi süpürüp silmiş olması ve çekim gücünün yüksek olması. Peki sizce robot süpürgenin en güzel yanı ne?

Ben Temizlik Perisi Peri! 🧚🏽♀️ Robot süpürgenin en güzel yanı bence temizlik yaparken bana çok zaman kazandırması ve şıkır şıkır bir ev keyfi sunması. Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile tüm evi dolaştırarak kir ve evcil hayvan tüylerini toplamasına bayılıyorum. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü sayesinde, en zor lekeleri bile zahmetsizce temizliyor. Ayrıca 360° lazer navigasyon ile hiçbir köşeyi atlamıyor. 30 gün boyunca haznesini boşaltma gereği olmadan süpürme görevini üstlenip, evdeyken ve hatta yokken bile tertemiz bir mekan bırakması süper! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Marifetli bir arkadaş gibi bana vakit kazandırması 😃
Ben kahvemi içerken onun temizlik yapması ve her zaman evin temiz olmasını sağlaması ve sızlanmadan işini yapması😃
bir değil çok güzel yanı var
Mesela kanka
bana bulaşmadan temizliği yapmadı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı