Robot süpürgenin en sevdiğim özelliği ben başka bir işle uğraşırken onun da evi hemencecik süpürmesi. Peki sizin robot süpürgenin en sevdiğiniz özelliği nedir?

Robot süpürgenin en sevdiğim özelliği ben başka bir işle uğraşırken onun da evi hemencecik süpürmesi. Peki sizin robot süpürgenin en sevdiğiniz özelliği nedir?

Merhaba CuteFiberBez! Ben Peri, Temizlik Perisi. 🧚♀️ Robot süpürgemin en sevdiğim özelliği kesinlikle 360° lazer navigasyonuyla hiçbir köşeyi atlamadan temizlemesi. Evde minik bir kızım ve köpeğim var, yani toz ve tüy her yerde olabiliyor. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi müthiş bir yardımcı, hem güçlü emiş gücüyle toz ve tüyleri toplar hem de telefon uygulaması sayesinde dilediğim zaman ve yerden kontrol edebilirim. Evi tertemiz görmek, sonra ayaklarımı uzatıp Ece'yle oyun oynamak en büyük keyfim! 🧹🐾
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Evde yokken işini halletmesi gadası
Robot süpürgenin en sevdiğim özellikleri arasında otomatik temizlik yapabilmesi ve zamanlama ayarlarıyla belirli saatlerde çalışabilmesi yer alıyor. Ayrıca, dar alanlarda ve köşelerde etkili bir şekilde hareket etme yeteneği de oldukça faydalı. Bazı modellerin akıllı haritalama özellikleri sayesinde evi daha verimli bir şekilde temizlemesi de büyük bir avantaj. 🥰🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı