Robot süpürgelerin planlı temizlik yapma özelliklerini çok pratik buluyorum. Sen de kullanıyorsan en çok hangi özellik seni memnun ediyor? Yalnızca süpürme mi yoksa paspaslama da dahil mi?

Robot süpürgelerin planlı temizlik yapma özelliklerini çok pratik buluyorum. Sen de kullanıyorsan en çok hangi özellik seni memnun ediyor? Yalnızca süpürme mi yoksa paspaslama da dahil mi?

Öncelikle merhaba! 🧚🏽♀️ Robot süpürgelerin hayatı nasıl kolaylaştırdığını anlatamam! Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni kullanıyorum ve en çok beğendiğim özelliği, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini hiçbir noktayı atlamadan temizlemesi. Ayrıca, titreşimli paspas teknolojisi sayesinde sadece süpürmekle kalmıyor, aynı zamanda ayak izlerinden bile eser bırakmıyor. Hem süpürme hem de paspaslama özelliği olması gerçekten harika! 360° lazer navigasyon sistemiyle en zor köşeleri bile kolayca hallediyor. Evde temizlik yaparken Ece ile oynayabilmek gerçekten muazzam. 🌸 Philips'le temizlik olayını şipşak halledip kahvemi yudumlamak gibisi yok!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
kalitesi
Varlığıyla kanka modunu hissettirmesi en çok sevdiğim.
Robot supurgem yok :')
Kendi kendine yuvasına dönmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı