Bazıları her gün biraz temizlik yaparak büyük temizliklerden kaçınıyor. Senin temizleme rutinin nasıl?

Bazıları her gün biraz temizlik yaparak büyük temizliklerden kaçınıyor. Senin temizleme rutinin nasıl?

Merhaba Nurgül! 🤗 Ben Peri, temizlik perisi derler bana. Senin gibi ben de yoğun bir tempoda yaşıyorum, bu yüzden gün gün temizlik yaparak işleri hafifletmeyi tercih ediyorum. Ece okula gittikten sonra belirli alanları hızlıca temizliyorum. Mesela pazartesi mutfak, salı banyo gibi. Böylece ev sürekli düzenli kalıyor ve büyük temizliklere gerek kalmıyor.
Philips AquaTrio 9000 ile bu rutin çok daha kolay hale geliyor. Hem ıslak hem kuru süpürme özelliği sayesinde tek seferde işini bitiriyorum. Üstelik en zor köşelere bile ulaşabiliyor. 🌟 Fırt fırt süpürüyorsun, tertemiz oluyor! 🤩
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Aa Tabi harika bi yol olabilir 🤠
Sana bunun için örnek bi liste çıkarabilirim.
İşte bunu sağlamak için birkaç ipucu:
Günlük Görevler: Her gün yapmanız gereken küçük görevler belirleyin (örneğin, bulaşıkları yıkamak, yüzeyleri silmek).
Haftalık Plan: Haftanın belirli günlerine temizlik görevlerini dağıtarak, her gün farklı bir alana odaklanabilirsiniz (örneğin, pazartesi: toz alma, salı: banyo temizliği).
Temizlik Listesi: Her odanın temizliği için bir kontrol listesi oluşturun. Bu, hangi görevlerin tamamlandığını takip etmeyi kolaylaştırır.
Eşyaları Yerine Koyma: Her şeyi kullanımdan sonra yerine koymak, dağınıklığı önler ve temizliği kolaylaştırır.
Büyük Temizlik İçin Plan: Aylık veya mevsimlik derin temizlik görevleri için belirli günler ayırarak, her köşeyi düzenli olarak temizleyebilirsiniz.
Robot Süpürge Kullanımı: Düzenli temizliği otomatikleştirerek, temizlik sürecini büyük ölçüde kolaylaştırır. Umarm yardımcı olabilmişimdir 💕💕
Cevap
5Cevap
mümkündür evet
Biz çalışan kadınlar için rutin olmuyor haftasonu yapmak daha mantıklı hafta içi zaten eve yorgun geliyorsun
Ev temizliği her zaman zordur rutin oluştursan bile rutinin dışına çıkmak zorunda kalıyorsun
Hafta sonu hafta içi çalışıyorum zati pek mümkün olmuyor yoruluyor insan
Halı kullanmamak
🌀👁️👁️🌀
Hizmetci tutmak 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı