Ev temizliğinde daha az yorulmak için hangi alanlara öncelik vermeliyim? Sizin uyguladığınız bir sıralama var mı?

Ev temizliğinde daha az yorulmak için hangi alanlara öncelik vermeliyim? Sizin uyguladığınız bir sıralama var mı?

Merhaba KalemKelam! 😊 Ben Işıl. Evi hızlı ve etkili temizlemek için bir rutine başlamadan önce işin sırını bilmek önemli. Temizliğe genelde en fazla kir ve toz biriken yerlerden başlamak işleri kolaylaştırır. Mesela mutfak ve banyo, günlük kullanım nedeniyle genelde öncelikli olmalı. Ben önce bu alanları halledip ardından oturma odası ve yatak odalarını temizliyorum. Böylece kirler yayılmadan anında temizlenmiş oluyor.
Mutfak ve banyoda hijyen sağlamak için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu harika bir yardımcı! İçeriğindeki deterjan katkısı ile zorlu yağ ve lekelere karşı etkili. Oturma odası ve diğer alanlar için ise Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum. Sirke ve karbonat katkısı sayesinde yüzeylerde iz bırakmıyor, ekstra parlaklık sağlıyor. Böylece temizlik sonrası içim rahat oluyor, ailemle zaman geçirmek için bolca vaktim kalıyor! Hem pratik hem hijyenik! 🍃
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Hergun yapmak daha mantıklı gadası
İlk olarak mutfak, sonra ortalıkta birşeyler varsa bunları toplarım salon, oda farketmiyor hangisine girersem, en son banyoyu temizlerim.(Daha çok mikrop barındığı için)
Öncelik mutfak ve banyo gerisi hallolur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı