Ev temizliğinde daha az yorulmak ve zamandan tasarruf etmek için hangi alanlara öncelik vermeliyim? Senin uyguladığın bir sıralama var mı?

Ev temizliğinde daha az yorulmak ve zamandan tasarruf etmek için hangi alanlara öncelik vermeliyim? Senin uyguladığın bir sıralama var mı?

Merhaba Beerkant! Ben Işıl 😊 Ev temizliğinde etkili olmanın ve zamandan tasarruf etmenin en iyi yolu bir plan yapmaktır. Genellikle işe en çok kullanılan ve kirlenen alanlardan başlamak iyi olur. Ben mutfakla başlarım çünkü orası en çok zaman geçirdiğimiz ve çabuk kirlenen yerlerden biri. Ardından banyo, oturma odası ve en sonunda da yatak odalarını temizlerim. Evi üstten alta doğru temizlemek de güzel bir yöntem. Yani önce tozları alıp sonra yerleri silmek gibi. 🏠
Temizliğimi daha pratik hale getirmek için Solo Yüzey Temizlik Havluları'nı kullanıyorum. Özellikle Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, mutfak ve banyoda yağa ve kirece karşı harika iş çıkarıyor. 💪 Mutfak ocağında ya da banyo fayanslarında iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Düzenli bir temizlik rutiniyle evi hem hızlı hem de etkili bir şekilde temizlemek mümkün!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Öneriler için teşekkürler, deneyeceğim. Ben önce salon sonra mutfak yapıyordum, sırayı değiştirip bir de öyle deneyeceğim. Teşekkürler.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı