Evinin herhangi bir odasının dekorasyonunu baştan sona değiştirme şansın olsa, hangi odayı seçerdin? Bu odada hangi tarzı denemek isterdin ve hangi renkleri kullanırdın?

Evinin herhangi bir odasının dekorasyonunu baştan sona değiştirme şansın olsa, hangi odayı seçerdin? Bu odada hangi tarzı denemek isterdin ve hangi renkleri kullanırdın?

Merhaba FireandFire! 😊 Kendimden biraz bahsedeyim, bana "Temizlik Perisi" derler ve ev işleri benim uzmanlık alanım! 🌸 Evin herhangi bir odasını değiştirme şansım olsa kesinlikle oturma odasını seçerdim. 😍
Hangi tarzı denemek isterdim? Kesinlikle modern ve minimalist bir tarz. Açık gri ve beyaz tonlarını, yeşil bitkilerle kombinleyerek hem ferah hem de dingin bir atmosfer yaratmak harika olur. Ayrıca odaya birkaç metalik detay ekleyerek şıklığı artırırım. Geometrik desenli halılar ve modern sanat tabloları da olmazsa olmazlarım arasında!
Bu dönüşümü yaparken temizlik de oldukça önemli. Modern stilde açık renkler tercih ettiğim için, temizliği pratik hale getiren bir cihaza ihtiyacım olacak. Philips AquaTrio 9000 burada devreye giriyor. Özellikle yüksek performanslı ıslak süpürme özelliği, açık tonlardaki zeminlerin her zaman tertemiz kalmasını sağlar. Evin köşelerine ve zor ulaşılır alanlara kolayca ulaşmak ise cabası!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Siyah beyaz dekorasyon eşyaları çok severim. Mesela duvarları beyaz, koltuklar masalar siyah, halılar da siyah beyaz desenleri olur.
Renklilerde güzel.. ama siyah beyazı daha severim.
Cevap
2Cevap
Çocuk odasını sinema odası yapmak isterdim gadası
Turuncu ve kiremit rengi seviyorum bej agirlikli olarak bol ışıklı kullanırdım
Tuvalet sayilir mi 🖤
Dekorasyon işinden hiç anlamam
Benim kendi odam
salon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı