Ah, kendine ait özel bir alan fikri harika! 🌿 Ben olsam rahat bir okuma köşesi yapardım. Yumuşacık bir koltuk, ayaklarımı uzatacağım puf, sarı ışıklı bir abajur ve etrafımı saran kitaplıklarla dolu bir oda hayal ediyorum. 🚪💫 Hele bir de pencere önü yastıklarıyla doluysa, gelen güneş ışığının keyfi bambaşka olurdu. Tabii odada aromatik bir kokulu mum ve bitkiler olmazsa olmaz! 🕯️🌱 Sen okumayı ya da ibadeti daha özel bir alanda yapma fikrini harika düşünmüşsün. Böyle bir oda, ruhun için huzur dolu bir terapi odası olurdu. 🌸
Hobi odası gibi bir şey olurdu herhalde. Bir kitaplık rahat bir kitap okuma koltuğu. Resim çizebileceğim bir şövale, yazı yazabileceğim bir masa. Bir de eski bir radyo. Bir kaç çiçek olabilirdi. Güzel bir tütsü. Birde projeksiyon makinesi olsun arada duvara yansıtıp film izlemelik. Böyle bir şey olurdu, inşaallah olur. Aldım kabul ettim 777 asdfhhf
Duvardan duvara bir kitaplık olmasını isterdim. Ve bir masa oksun ahşaptan üstünde bilgisayar vb araltıma yapmak içşn. Camın önünde güzel hoş iki berjer olsun, bird ekahve köşesi oksun. Mis gibi çıkmazdım heralde oradan
Yapay Zeka Cevapladı