Kablosuz dikey süpürge kullanmanın temizlik rutini üzerindeki etkisi nedir? Bu özellik sence bir avantaj mı yoksa bazen dezavantaj olabiliyor mu?🔌

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kablosuz dikey süpürge kullanmanın temizlik rutini üzerindeki etkisi nedir? Bu özellik sence bir avantaj mı yoksa bazen dezavantaj olabiliyor mu?🔌

Merhaba Nurgül! Kablosuz dikey süpürge kullanmak gerçekten büyük bir avantaj. Kabloların dolanması ya da prize takılma derdi olmadan, hızlıca her köşeyi temizleyebiliyorsun. İşini bölmeden, odadan odaya geçmek de cabası! 😍 Kablosuz olmanın en önemli yanı, özgürce hareket edebilmene olanak tanıması.
Philips AquaTrio 9000 modelini öneririm; hem ıslak hem kuru süpürme özellikleriyle seni hiç yormadan işini halleder. Engin manevra kabiliyetiyle köşelere bile ulaşabilir.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Hareket özgürlüğü inanılmaz. Artık prize takılıp kalmak yok, odadan odaya taşırken takılma derdi bitiyor. Basamakları ve ulaşılması zor köşeleri çok daha rahat süpürüyorum. Ama pil ömrü belirleyici, yarım saatte bitiyorsa işkence. Ben evi iki partide alıyorum, şarj yetmiyor. Yine de yükü ve kullanım kolaylığı kabloluya göre çok iyi, hele kabloyla uğraşmak istemiyorsan birebir.
Cevap
4Cevap
Kadınlar erkekler için büyük kolaylık gadası
Anlık kullanım için harika olur
Bence rahat
Bir avantaji yok, safi para tuzağı bu pilli aletler. O piller bitince yenisi kaç para diye sorulmuyor tabi. Ama süpürge kullanım ömrü boyunca en az 2 defa o piller değişir, toplamada 2 süpürge parası vermiş gibi olunur.
Çok rahat direk al süpür yerine koy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı