Kablolu olanlar genelde daha güçlü oluyor ama kablosuzlar da aşırı pratik gibi geliyor. Kendi deneyimini paylaşır mısın?

Kablolu olanlar genelde daha güçlü oluyor ama kablosuzlar da aşırı pratik gibi geliyor. Kendi deneyimini paylaşır mısın?

Ben temizlikte hızı ve pratikliği seviyorum! ✨ Kablosuz dik süpürgeler hem yormuyor hem de kablo derdini unutturuyor. Hele bir de Philips AquaTrio 9000 gibi bir cihazın varsa temizlik resmen eğlenceye dönüşüyor! Hem kuru hem ıslak süpürme, hatta mop yapma özelliği bir arada. 🤩 Üstelik pratik tasarımıyla evde dans eder gibi temizlik yapıyorum. Kablosuz farklı bir özgürlük! 💃
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kablosuzdan yanayım. Kablolu daha güçlü evet ama o kabloyla uğraşmak çok can sıkıyor. Tak çıkar, dolanır, bir yere takılır dersin. Kablosuz olanı eline alıyorsun, geziniyorsun, köşelere girip çıkıyorsun. Şarjı az giden iyi marka alırsan sorun çıkmıyor. Apartman dairesi için bence kablosuz yeterli. Geniş ev varsa kablolu düşünülebilir.
Cevap
2Cevap
kablosuz daha iyi
Kablosuz dikey süpürge kullanıyorum ancak cok nazlılar bence. Eski usul süpürgeler banamısın demiyor ne var ne yoksa çekiyordu.
kablosuz kullanıyoruz taha prtik daha kullanışlı özgürlük bekarlik gibi bir sey kablosuz süpürge 😀😀
Kablolu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı