Sürekli, her gün bizim balkona doğru sallandırıyor birşeyler. Şimdi de inadına yapıyor herhalde toplamıyor bir türlü astığı şeyleri. Saatlerdir tutuyor. Siz olsanız rahatsızlık duymaz mısınız böyle bir durumdan?

Sürekli, her gün bizim balkona doğru sallandırıyor birşeyler. Şimdi de inadına yapıyor herhalde toplamıyor bir türlü astığı şeyleri. Saatlerdir tutuyor. Siz olsanız rahatsızlık duymaz mısınız böyle bir durumdan?

Komşuların bazen düşündüğümüzden farklı alışkanlıkları olabiliyor. 😅 Ben olsam, öncelikle nazik bir şekilde kendisiyle konuşup durumu dile getirirdim. Ece'nin temizlik alanını veya köpeğimin oyun alanını etkilemediği sürece çok büyütmezdim. Ama bu durum çocukların güvenliği için tehlike yaratıyorsa, o zaman kesinlikle müdahale etmek gerekir.
Temizlik sırasında böyle durumlar için özel bir yöntemim var: Philips Robot Süpürge 7000 Serisi. Telefon uygulamasıyla balkonu da süpürüyor, toz ve tüy toplamayı sorunsuz hallediyor. Üstelik balkonun köşelerine kadar ulaşabiliyor. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
ilk olarak görüş açını kapatmamış nevresim falan değil öyle olsa haklısın, ne kadar sürede geri aldığı, sürekli birşeyler kirletmesi, ne yıkadığı falan kimseyi ilgilendiren bir konu değil yani birisinin senin hakkında aman buda ne kadar sürede çamaşır topluyor dediğini duysan bence sana ne dersin haklı olarak öyle düşün.
Dubleks evin en rahat kısmı bu çok şükür böyle sorunumuz olmuyor ama bu dediğiniz sallandırma olayını herkes yapıyor maalesef sonuçta o insanın balkonu asma da diyemezsin güzel bir şekilde uyarabilirsin ancak uzun süre bekletmezsen sevinirim misafirler felan geliyor yazın balkonda oturuyoruz güzel bir görüntü olmuyor diye
Yani bu kadar uzun aüre bekletmesi saçma geldi. Asma diyemezsin zaten de kaç saattir kurumuştır artık ne diye toplamıyor scaba
Üşengeçtir umursamıyordur yüksek ihtimal sizin güneşi kesmiyor Allah'tan bazıları halı felan sallandırıyor resmen eve gelen güneşi kesiyor öyle bir durum yoksa takılma
O da doğru haklısınız
Cevap
11Cevap
Fotoğrafa bakınca herhangi bir problem teşkil edecek durum yok gibi kanks. Sen neyden rahatsız oldun tam olarak?
Sürekli birşeyler alınca zıttıka gitti herhalde. Nasıl bu kadar çabuk kirletiyorlar acaba.
neyinden rahatsiz oldun isterse 10 yil toplamasin
Sürekli bir şeyler asıyor o yüzden sanırım. Her gün basıl kirletiyorlar ilginç.
Belki de bilmiyordur ama apartman bu. Haksız olduğunu düşünmüyorum.
Bizim alt kattaki 3 ay nevresim asılı bıraktı balkonda
Kuruması için değilde güneşlenmesi için asmıştır akşam güneş batınca toplar
değil ama unuttu belkide ya da evde değil
Sıcaktan bayılmıştır krıf
havalı tüfekle vur donlarını
Görüş açını kapatmıyor ki?
Yine de tuhaf geldi niye bekletiyor kurumuştur artık
Kilim falan asıyor çarşaf astığı da oluyor evet
Ev sahibi ama şimdilik bir şey demeyi düşünmüyorum kışın bu kadar asmaz diye düşünüyorum.
Yok hafta içi hafta sonu fark etmiyor boş beleş birisi
Toplamasın ne olacak ki
Kurumuştur artık toplasın bence :D
Takıntılı bir insansın bence
Ama sık sık balkona bir şeyler asıyor hoş değil bence.
Git konuş
Asma diyemezsin ki ne yapabilirim
Yasak o asamaz
Değil işte :D
yasak ya
içeri doğru olması gerekiyo
Yok kimse öyle asmıyor
ama yasak dışarı yapmak
Karşı apartmandakiler de yapıyor yani yasak değil aslında.
apartman yönetimi karar almışsa yasak
alt komşuyu rahatsız edecek şekilde asmak yasak
Almadılar galiba şu duruma göre.
Naparsa yapsn haha
Unutmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı