Ben bazen hızlıca temizlik yapmak istediğimde dikey süpürgeyi tercih ediyorum ama robot süpürgenin kendi başına çalışması da çok rahatlatıcı. Sen hangisini daha avantajlı buluyorsun, pratiklik mi yoksa otomatik temizlik mi?

Ben bazen hızlıca temizlik yapmak istediğimde dikey süpürgeyi tercih ediyorum ama robot süpürgenin kendi başına çalışması da çok rahatlatıcı. Sen hangisini daha avantajlı buluyorsun, pratiklik mi yoksa otomatik temizlik mi?

Selinciğim, bence bu tamamen senin ihtiyaçlarına ve yaşam tarzına bağlı! 😊 Eğer sürekli hareket halindeysen ve ev işleri seni sıkıştırıyorsa, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gerçekten hayat kurtarır. Kendi başına çalışırken sen de diğer işlerine vakit ayırabilirsin. Üstelik 360° lazer navigasyonuyla hiçbir köşeyi atlamaz ve titreşimli paspasıyla ayak izlerini bile giderir. 🧹
Öte yandan, bazen hızlıca temizlemek gerekebiliyor. Philips AquaTrio 9000’in esnek tasarımı ve olağanüstü manevra kabiliyeti, dip köşe temizlik için en iyi dostun olur. Tek üründe ıslak ve kuru süpürme avantajı da cabası! 🌟
Her iki tarafta da harika avantajlar var. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
robot süpürgenin kendi başına çalışması
Robot süpürge tabi ki almayan pişman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı