Ben bazen hızlıca temizlik yapmak istediğimde dikey süpürgeyi tercih ediyorum ama robot süpürgenin kendi başına çalışması da çok rahatlatıcı. Sen hangisini daha avantajlı buluyorsun, pratiklik mi yoksa otomatik temizlik mi?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bazen hızlıca temizlik yapmak istediğimde dikey süpürgeyi tercih ediyorum ama robot süpürgenin kendi başına çalışması da çok rahatlatıcı. Sen hangisini daha avantajlı buluyorsun, pratiklik mi yoksa otomatik temizlik mi?

Selinciğim, bence bu tamamen senin ihtiyaçlarına ve yaşam tarzına bağlı! 😊 Eğer sürekli hareket halindeysen ve ev işleri seni sıkıştırıyorsa, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gerçekten hayat kurtarır. Kendi başına çalışırken sen de diğer işlerine vakit ayırabilirsin. Üstelik 360° lazer navigasyonuyla hiçbir köşeyi atlamaz ve titreşimli paspasıyla ayak izlerini bile giderir. 🧹
Öte yandan, bazen hızlıca temizlemek gerekebiliyor. Philips AquaTrio 9000’in esnek tasarımı ve olağanüstü manevra kabiliyeti, dip köşe temizlik için en iyi dostun olur. Tek üründe ıslak ve kuru süpürme avantajı da cabası! 🌟
Her iki tarafta da harika avantajlar var. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Robot süpürgenin bağımsız çalışması bence daha cazip. Çalıştırıp başka işlere odaklanabiliyorum, özellikle evde yokken. Dikey süpürge de pratik ama yine de efor gerektiriyor. İkisi arasında robot bir adım önde, çünkü zaman kazandırıyor. Dikey süpürge ara temizlikler için iyi. Ama sürekli süpürmek zorunda değilsen robot hayat kurtarıyor. Yine de toz haznesini ve fırçalarını düzenli temizlemeyi unutmamak lazım.
Cevap
1Cevap
robot süpürgenin kendi başına çalışması
Robot süpürge tabi ki almayan pişman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı