sizce robot süpürgeler kullanışlı mı, ne düşünüyorsunuz?

Kullanışlı
Pek kullanışlı değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sizce robot süpürgeler kullanışlı mı, ne düşünüyorsunuz?

Özellikle kedi köpek besliyorsan tüy alma konusunda başarılı ama dip bucak temizlikte tabii ki bir manuel süpürge gibi değil. Ancak kaba temizlik de ve tüy almada iş görür. Maddi imkanım varsa bulunmasından zarar gelmez Bir tane edin derim. Ancak haritalama özelliği olan edin. Bir de aşırı fazla eşya olan evlerde kullanıma uygun değil sade ev düzeni olmalı ki sürekli bir yerlere takılmasın.
Evet hatta bence klasik süpürgeden daha fazla toz çekiyor. Tek problem evin ve mobilyaların da buna uygun olması gerekiyor diğer türlü ekstra engel kaldırmakla uğraşacaksam robota gerek yok kendim de yaparım. 2 günde bir salıyorum robotu 40 dakikada 3+1 temizleyip geri dönüyor yuvasına. Buna beyaz yaka silkeleyici diyenin ciddi zeka problemleri vardır bence harika bir iş çıkarıyor.
Çok kullanışlı değil, eşyaları ona göre ayarlayıp diziyorsun. Evde yerde çok toz olmuyorsa, haftada bir elektrikli süpürge yeterli geliyorsa, bence alma. Toz sadece yerde değil çünkü.
Cevap
12Cevap
Kullanışlı
Sosyal medyada evden kaçıp, sokağı süpürüp araba çarpınca aldığı darbeyle orasının evi olmadığını anlayıp geri dönerken çalınan rica robot süpürgeyi görünce almaktan vazgeçtim.
Bu durum 2'ye bölünüyor. Bir kısım evet iyi işime yarıyor diyor ancak, bazı kesimler bu süpürme işine güvenmiyor. Ben kendim yapmam gerekiyor diyor.
Eviniz büyükse kedi, köpek, çocuk varsa kesinlikle yetemez. Eviniz küçükse de paraya kıyıp iyisini almalısınız öbür türlü can çekişiyor evin içinde
Dip köşe temizlemiyor diyorlar ama yoğun olanlar için güzel bir seçenektir
Ben anneme aldım üzerine birde kendi süpürüyor 😀😀
Evet, kullanışlı. Heleki çalışan insanlar veya yaşlı insanlar için velinimet.
Evet kesinlikle bizde kullanıyoruz. Herkeste olmalı.
Hiç kullanmadım ama kullanışlı değil diye biliyorum
Evinde hali vs yoksa bi de temizlencek yerler kolaysa bence kullanisli, onun disinda gereksiz geliyo
Ya benim yapmadığım hiç bir iş içime sinmiyor, dip köşe de yapıyorsa alayım. 🙄
Bazen saçmaladığı oluyor Ayrıca o çok büyük yerlere lazım bence küçücük eve Bence lazım değil israf
Bence aşırı kullanışlı yani düşünün sizin yerinize yapıyor bu işi mükemmel ötesi :))
Eşyan uygunsa verdiğin paranın hakkını meteliğine kadar hak ediyor
Aslında evde kıl döken hayvanı olan için çok kullanuslı
Değil gereksiz kalabalık
Aslında kullanışlı ama halıya takılıyor hep 😂
Ayak altinda dolasiyor surekli
Biz halı kullanmayı seviyoruz halısız eve uygun
İmkanınız varsa en son çıkan Dyson robot süpürgeyi tavsiye ederim
Onsuz bir yaşam düşünemiyorum.
İvit.
İyi bence
Ben sevmedim
Bazı yerler için çok kullanışlı