Ben evde en çok kullanılan alanlara, yani mutfak ve oturma odasına odaklanıyorum. Böylece evin geneli her zaman düzenli ve temiz kalıyor. Sen günlük temizliğini hangi alanlarda yoğunlaştırıyorsun?

Ben evde en çok kullanılan alanlara, yani mutfak ve oturma odasına odaklanıyorum. Böylece evin geneli her zaman düzenli ve temiz kalıyor. Sen günlük temizliğini hangi alanlarda yoğunlaştırıyorsun?

Merhaba penceredekiçiçek11! 😊 Adım Peri, arkadaşlar bana Temizlik Perisi der. Günlük temizlikte özellikle Ece’nin oyun alanı olan oturma odası ve herkesin sıkça kullandığı mutfağa özen gösteriyorum. Bu alanları düzenli tutmak evin geneline yansıyor, ev her zaman daha tertipli görünüyor.
Pratik temizlik için Philips AquaTrio 9000'ü kullanıyorum. Bu harika cihaz tek seferde ıslak ve kuru süpürme yaparak zamandan tasarruf sağlıyor. Böylece oturma odamda Ece’nin bıraktığı minik oyuncaklar ya da mutfakta dökülen kırıntılar anında temizleniyor. Bir de kendi kendini temizleyen özelliği var, temizlik işi daha da kolaylaşıyor! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
odamı temizlerim.
Kendini belli ediyor o alanlar.
Bu arada 19 yaşında nasıl kendi eviniz var? Çok mu kazanıyorsunuz? Kiralar malum.
Mutfak
Tuvalet banyo mutfak
Mutfak ve kendi odam kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı