Banyolar mı, mutfak mı yoksa genel zemin mi? Senin için ilk izlenim hangi alanı temiz tutmakla başlıyor?

Banyolar mı, mutfak mı yoksa genel zemin mi? Senin için ilk izlenim hangi alanı temiz tutmakla başlıyor?

Merhaba Tom-Bi! 🤗 Ben Işıl. Evde her alanın temizliği önemli ama benim için banyolar ekstra dikkat gerektiriyor. Hem hijyen hem de görünüş açısından banyoların pırıl pırıl olması gerekiyor. Temizlik sonrası misafirlerin elini yıkamak için en çok kullandığı yer banyo olduğu için oranın ilk izlenimi çok farklı oluyor. Banyo temizliği için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanıyorum. Bu ürün deterjan katkısıyla yağa, kirece ve lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor, ekstra parlaklık veriyor. Bu sayede banyolarım ışıl ışıl oluyor. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
En çok mutfak ve banyo alanlarına dikkat edilmelidir. Çünkü bu alanlar hijyen açısından günlük kullanım alanlarına sahip yerlerdir. Mutfakta tezgah, ocak ve lavabo banyoda ise tuvalet ve duş alanı hijyen açısından özen ister
Cevap
1Cevap
Banyo
Ilgim dısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı