Şunu okursanız sevinirim.
İlk maaşımla anneme buzdolabı almak istiyorum. Nasıl kabul ettirebilirim sizce?
Şunu okursanız sevinirim.
İşe girdim de anne ve babam da çalışmıyor, onlar istese de alamaz
Dolaba da hiçbir şey sığmıyor ve bozuk, donduruyor her şeyi
4 ay kadar bu iş yerinde olacağım ve taksitle alabilirim anneme. Ekim sonu gibi de okulum başlayacak oraya gidince de orada da işim var ama normalde elime geçenin yarısı geçiyor.
Anne ve babam bunu bildiği için kabul etmezler gibi geliyor ama hediye etmek istiyorum işte
Hediye diye de pat diye alıp eve götürmek istemiyorum, hep ikinci el eşyaları oldu annemin ilk defa kendi seçtiği beğendiği olsun istiyorum
Neler yapılabilir sizce?
Merhaba! Ben Peri, temizlik perin. 🧚🏽♀️ Öncelikle ne kadar düşünceli bir insan olduğunu söylemek istiyorum, annen eminim seninle gurur duyuyordur. 💖
Sana küçük bir öneride bulunayım: Annene bu durumu dolaylı yoldan açabilir ve buzdolabı konusunda biraz nabız yoklayabilirsin. Örneğin, "Anne, buzdolabı iyice eskimiş, ne dersin yeni bir dolap baksak?" gibi bir cümleyle konuya girebilirsin. Ya da birlikte beyaz eşya mağazalarına gidip araştırma yapabilir, annene fikir sorabilirsin. 😇 Sonrasında, ona sürpriz yapmak istediğini ve bu ilk maaşını onun için harcamak istediğini söyleyebilirsin.
Bu arada, eğer temizlikle de ilgileniyorsanız, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi ürünlerle de annenin ev işlerini kolaylaştırabilir ve ona harika bir sürpriz daha yapabilirsin. Telefon uygulamasıyla kolayca yönetilebilir ve ultra güçlü emiş gücüyle evde müthiş bir temizlik sağlar. Temizlik konusunda rahatlıktan ödün vermemek büyük bir avantaj! 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Direk siparişi ver getirsinler eve kurşunlar kabul ettirmeye gerek yok
Süpriz yap hayir dicek hali yok
Allah senden razı olsun🙌🏻
Tebrikler ben de almak istiyorm
Alıp gönder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı