Daha yeni işe girdim annem bütün parama hakim olmak istiyor ne yapicam?

İşe ilk girdigimde benden ilk bir kaç maaşımı almayın ki ihtiyaçlarımı alayım sonra eve katkı yapacağım dememe rağmen eyt şeysinden dolayı annemin acil paraya ihtiyacı oldu 5 bin gibi bir şey aldım 3 binini anneme verdim hiç hesapta yokken. biraz kendime alışveriş yaptım kalaniyla sonra hicbirsey kalmadı şimdi yine maaş günüm yaklaşınca annem gelmiş bu seferde altın hesabı açalım sana 5 bin lira yatir her ay dedimki neeee daha listeme yazdığım hicbirseyi alamamisken altın hesabı falan açamam dedim ben geçen ay hicbirsey alamadım kendime adam gibi dedim bu seferde ben size harcarken iyidi yazıklar olsun demeye başladı zorunda mıyım yaaaa neymiş ben her ay bir tane şey alayımmis dedim anne o zaman bir senede anca tamamlayacağım istediklerimi herhalde gerçekten tansiyonum fırladı napıcam ben... ben diyorum ki tablet alacağım o diyorki interneti hızlandırdım sizin için ya mk gerçekten kafamı duvara vurmak istiyorum telefonum çalkantılı zaten o yüzden telefondan dizi film falan izleyemiyorum korkudan telefona bir şey olacak diye tablet almak istiyorum sırf bu yüzden o bana ne diyor daha KYK borcum var diyorum seneye ödersin diyo gelde sinir olma

Daha yeni işe girdim annem bütün parama hakim olmak istiyor ne yapicam?