Eşimin kazancı iyi ama sürekli param yok diyor. Annesi bana temizlik işi buldu, sizce yapmalı mıyım?

Merhaba, birkaç gündür düşündüğüm bir durum vaar. Evlenerek yurt dışına taşındım. Tüm birikimimi evliliğim in harcadm. Ama euro karşılığında 4 yıllık kazancım bir hiç gibiydi. Eşim son model telefon kullanıyor, en iyi saati takıyor, en lüks arabalara biniyoruz. İyi kazancı olmasına rağmen Sürekli param yok diyor. Ama kaynanam bana sürekli birilerinin ikinci el eşyalarını getiriyor. Geçen de eşim gene para yok dedi ve ben bir şey demedim. Ama ertesi günü annesi bi iş buldum diye aradı. Temizlik mi dedim yok yok dedi şimdi yarın görüşmeye gidicez tuvalet temizliği falan dedi. Bi yanım para kazanmak istiyor bi yanım sinirli. Türkiyede çok iyi işlerim vardı, üni mezunuyum ve isyediğim işi yapıyordım. Hami bi cafe olsa gene tamam ama kararsız kaldım. 1 ayda 500 euro gibi kazancı varmış. Sizce ne yapsam.

Eşimin kazancı iyi ama sürekli param yok diyor. Annesi bana temizlik işi buldu, sizce yapmalı mıyım?