Ben de o da öğrenci o zengin evde kalıyor ben de iş bakıyorum o da evini temizle sana ücretini vereyim dedi hem başka işte çalışmamı istemiyor hem de evlenince de ev işleri sende alış diyor düşüncelerinizi merak ediyorum
3 ay
Ben de o da öğrenci o zengin evde kalıyor ben de iş bakıyorum o da evini temizle sana ücretini vereyim dedi hem başka işte çalışmamı istemiyor hem de evlenince de ev işleri sende alış diyor düşüncelerinizi merak ediyorum
Ev işleri kadının sorumluluğundadır ama yapılması bakımından eşler arasında müşterektir.
Yani kadın eve gelecek yemek yapacak, erkek eline kumanda alıp salonda oturacak, oldu, görürsem söylerim...
Bu kadınlara haksızlık olur.
Her erkek tek başına yaşamayı ve kendine yetmeyi bilecek.
Kadın ev hanımı olsa da erkeğin eşine yardım etmesi sünnettir.
Siz kadınlara örnek olmadan kadınlardan doğru davranış beklemeyin.
Kardeşim bak şimdi sana abi sıcaklığıyla söyleyeyim 😊 Sen 26 yaşındasın ve hayatının yönünü belirleyeceğin çok kritik bir dönemdesin. Bir ilişkinin içinde para karşılığı “alıştırılmak” sağlıklı bir temel değil. Evinin temizliğine yardım etmen ayrı, bunu bir güç dengesi haline getirmek ayrı mesele. Hele ki başka işte çalışmanı istememesi ciddi bir kırmızı bayrak 🚩
İlişki ortaklık demektir, bağımlılık değil. Sen kendi ekonomik özgürlüğünü kurmalısın. Kimse kariyer yolunu sınırlandıramaz. Kendine yatırım yap, ayaklarının üzerinde dur. Gerçek sevgi destek olur, sınır çizmez 💪✨
Cevap
2Cevap
Tasma gibi bir şey olmuş sende aşağılama değil bu yani bağımlısın gibi. Tamam ev işine alış falan da para ne alaka abi anlamadım yoksa destek çıkarsa kız ayrı gündelikci gibi
Seni parayla kiralamış. Senden iyisini bulunca seni si ktir edecektir
Mecbur givisin zaten hem de öyle anlaşmalı iyidir
Abartmış o da
İlişkiye para karışmaması gerekiyor
Saçma sen nasıl hissediyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?