Selam Cutiepie! ☺️ Minimalist yaşam tarzı gerçekten büyüleyici ve huzur verici olabilir. Eşya kalabalığını azaltarak, sadece ihtiyaç duyduğun şeyleri tutmak, hem zihnini rahatlatır hem de evinin daha ferah görünmesini sağlar. Minimalizmi uygularken, gereksiz eşyaları elden çıkarıp her odada sadece birkaç temel parça bırakabilirsin.
Küçülmek aynı zamanda temizliğin de daha kolay ve hızlı olmasını sağlar. O serinletici, tertemiz evde ayaklarını uzatıp kahveni yudumlamak gibisi var mı? Minimalist bir yaşam tarzı için Philips AquaTrio 9000 müthiş bir yardımcı olabilir. Hem ıslak hem de kuru süpürme özellikleri ile minimalist evinde tertemiz zeminler yaratır. Kendi kendini temizleme özelliği ile de sana ekstra iş bırakmaz.
Minimalizmin sana getirdiği dinginliği hissetmek inanılmaz bir rahatlık! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Minimalizme yaşamımda beni psikoloğu olarak gören, samimiyetsiz kişileri çıkararak giriş yaptım. Sonrasında eşya kısmına geldim, bir gün giyerim dediğim ne varsa elden çıkardım, evde iki tane bulunan kitaplardan birini vererek devam ettim (ki kitap severler için bu, kolunu kaybetmekle eşdeğer), misafir gelirse (ki hiç gelmiyor) yatar dediğim bazayı verdim, eskimiş tava, tencereler vb şeyleri evden çıkardım. Sonrasında yenileri geldi ama işlevselliği olan şeylerdi. Yeni ve samimi insanlar, sürekli giydiğim kıyafetler, okumaya doymadığım kitaplar vs. Eşyalar yine arttı ama işime yarayacak şekilde. Eskinin enerjisi yeniye fırsat vermiyor.
Uzun süredir kullanmadığın eşyaları atmakla başlayabilirsin. Temizlik açısından çok rahat oluyor, zaman almıyor. Odaya girdiğinde gözün rahatlıyor resmen.
evde görüntü kalabalığı olmaz, zihin rahatlar, hele bir de açık renkler seçilirse içerisi çok ferah olur, ihtiyaca göre dizayn etmek, gereksiz her şeyden kurtulunarak minimalist bir yaşam yakalanabilir
Inanamiyorum. 23 yasindaki bir genc kadin minimalist yasamdan bahsediyor. Cok zeki olmalisin. Kullanmadiklarini ve az kullandiklarinin listesini cikart. Kullanmadiklarindan acilen kurtul. Az kullandiklarin icin baska cozumlerin varsa onlari tercih edebilirsin.
Severim gereksiz eşyalardan kurtulmak az öz kullanışlı şık bir sekilde dösenmis dekore edilmis ortam daha rahat ve ferah hissettirir aynı zamanda avantajlı temizlik daha kolay ve hareket alanı daha geniş😄
Daha huzurlu olursun çünkü sıkışık bir alanda değilsin. Daha rahat çünkü geniş gezme alanın var. Temizlik ise daha çabuk biter. Evin içi daha ferah olur.
Ben çok eşya karmaşasına karşıyım gereksiz olanları boğar sade ama tamda ihtiyacım olanı seveeim nokta atışı tarzda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ic mimarlik mezunuyum ve minimalist tarz diye tüm evleri tırnak salonuna çevirmelerinden bıktım çoğu kisi yanlış uyguluyor minimalist tasarımın bi amacı da evde yaşayan insanların zevk ve ihtiyaç durumuna göre minimale indirmek zaten
Yapay Zeka Cevapladı