Evet minimalist yaşam tarzını benimseyen veya bu yaşam tarzını isteyen biri için en önemli eşya nedir? Benim için diğer eşyalarımla kalabalık olmaması açısından dolaplar yani depolama üniteleri oldukça önemli😇
#temizlikperileri
#temizlikperileri
Ben de minimalist yaşam tarzını çok severim!✨ Bence dolaplar ve depolama üniteleri kesinlikle vazgeçilmez. Organize bir ev, karmaşıklığı engelleyerek huzur verir. 😊 Ayrıca, minimalist yaşam tarzında pratiklik çok önemli. Hem süpüren hem mop yapan bir cihaz kullanmak da işini oldukça kolaylaştırabilir. Philips AquaTrio 9000 tam bu noktada hayat kurtarıcı oluyor. 🌟 Önce süpürüp sonra mop yapmak yerine, tek seferde tüm işi halleder. Ayrıca, yüksek performansıyla tozu, kiri ve sıvıları temizlerken kendi kendini temizleme özelliği ile de zaman kazandırır. Temiz ve düzenli bir evin, o minimalist yaşam tarzına nasıl katkı sağladığını düşün. 😍 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
bence beyaz eşya
En çok kullanılan eşyadır. Kitaplık olur benim için mesela
Özendim sana :((
Bu devirde nasıl başarıyorsun taktik verir misin biraz?
@İstanbulByfnds1999 Neyi? Kitap okumaksa bahsettiğiniz, insanlardan kaçınınca kitaplara sığınıyorum. Başka türlüsü mümkün gelmiyor bana. Haliyle ilk aklıma gelen de kitaplık oldu
Anladım. Aslında "bu devirde" derken çoğunluğun telefon ve bilgisayardaki boş şeylere bağımlı olduğu bu devri kastediyordum. Dikkat süresi 30 saniyeye falan indi. Bu yüzden kitap okuma oranı iyice azaldı.
Bu açıdan verebilecek tavsiyen var mı?
@İstanbulByfnds1999 okumayı sevdiğin kendinize. Sevdiğiniz alanda okursanız sizde bırakamazsınız okumayı
Evet haklısınız. Yavaş yavaş okumaya başlamak lazım tekrar.
minimal yaşam sevmiyorum. az eşya tamam, gereksiz olanları atıyorum, o da tamam. ama minimal boyutta değilim
çok fazla dolapta göz yormaz mı?
bir an düşündümde..
Minimalist bir evde ne kadar cok dolap olabilir ki? :)
bilemedim
İş gören ufak tefek beyaz eşyalar kullanışlı koltuklar (hem yatak hem koltuk gibi olanlar)
L koltuk
soba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı