Ev & Yaşam 4+1 dubleks ev için 14 bin TL kira uygun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sizcee Güncellemeler1 yıl Herkese yetişemiyorum şehir eskişehir merkezde 4+1 dubleks ev için 14 bin TL kira uygun mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Şehirden şehire değişiyor ama cevrendeki evlerin kira durumlarına göre kendininkini kıyaslayabilirsin 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl burada 2+1 ev kirası 17 bin lira, hemen tut kaçırma 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Normal gibi. İstanbul Ankara gibi yerlerde ise çok ucuz hatta. 0 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Ben Ankara 'da 4+1 dubleks eve 20 bin TL kira alıyorum. Çok uygun. 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl bir aile kalacaksa uygunama yanında ev arkadaşı alacaksan pahalı 0 0 Yorumla
Birkan6161 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Şırnakta değilse adres ver 15e tutalım zevkine 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl fazlasıyla uygun ama nedense dublex evler çok gitmiyor diye duyuyorum 0 0 Yorumla
Hopey Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 89% 1 yıl Uygun görünüyor fiyatlar artık çok daha yüksek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evin ne durumda olduğu, konumu vb. çok önemli ama verdiğiniz 2 bilgiye göre çok çok iyi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Eskişehir merkezde Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Evet gayet uygun 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Çok uygun bence Eskişehir kenarlarda bile 3+1 15 diyorlar 0 0 Yorumla
PinkkıZZ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Gayet iyi daha küçük evler var ve fiyatları daha yüksek sen 4 1 dubleks diyorsun 14 bin çok makul 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ağrı dağının tepesinde mi ev? Uygun elbette. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Eskişehirde merkezde Yorumla
beyzawell Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Beylikdüzünde 25 bine oturuyorum uygun gibi 0 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl uygun çokta acımasız olmamak lazım. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. bedava tabi semti şehri neresi ona görede değişir 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl gayet uygun yer neresi metropol değil kesin. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Ağrının eteklerinde mi 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% 1 yıl Eski mi ev 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yeni bayagi lüks ve ferah Yorumla asistant 1 yıl Hayırlı olsun o zaman 😄 Yorumla
nevrotiksin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok ucuz hangi şehri 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Eskisehir Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl nerde 0 1 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl hmmm yanı asgarı ucret sevıyesınde buyuk daıre. gelır durumuna baglı. gelırının yuzde 30 unu gecmıyorsa kabul edılebılır Yorumla
YusufFransa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Aşşırı uygun nerde bu ev 0 1 Yorumla YusufFransa 1 yıl Canımm ciğerim memleketim Eskişehir kanka Eskişehir de bence çok ucuz kaçırma Yorumla
smokeend Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl afganistan? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Eskisehirrr Yorumla smokeend 1 yıl üzdü, arkadaşım daha yeni gitti niye gittiği belli oldu Yorumla Soran 1 yıl Yok bu fiyatlarda değil dubleksler 20 bin falandir bana uygun denk geldi Yorumla smokeend 1 yıl o yerlisi ama istanbuldan tekrar eskişehire döndü vardır dairesi ben geliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Şehirden şehire değişiyor ama cevrendeki evlerin kira durumlarına göre kendininkini kıyaslayabilirsin
burada 2+1 ev kirası 17 bin lira, hemen tut kaçırma
Normal gibi. İstanbul Ankara gibi yerlerde ise çok ucuz hatta.
Ben Ankara 'da 4+1 dubleks eve 20 bin TL kira alıyorum. Çok uygun.
bir aile kalacaksa uygun
ama yanında ev arkadaşı alacaksan pahalı
Şırnakta değilse adres ver 15e tutalım zevkine
fazlasıyla uygun ama nedense dublex evler çok gitmiyor diye duyuyorum
Uygun görünüyor fiyatlar artık çok daha yüksek
Evin ne durumda olduğu, konumu vb. çok önemli ama verdiğiniz 2 bilgiye göre çok çok iyi
Eskişehir merkezde
Evet gayet uygun
Çok uygun ama odaların büyüklüğü ve bina yaşı önemli
Çok uygun bence Eskişehir kenarlarda bile 3+1 15 diyorlar
Gayet iyi daha küçük evler var ve fiyatları daha yüksek sen 4 1 dubleks diyorsun 14 bin çok makul
Ağrı dağının tepesinde mi ev? Uygun elbette.
Eskişehirde merkezde
nerde bilmiyorum ama oldukça uygun
Beylikdüzünde 25 bine oturuyorum uygun gibi
burada 1+1 e o parayi istiyolar be
uygun çokta acımasız olmamak lazım.
bedava tabi semti şehri neresi ona görede değişir
gayet uygun yer neresi metropol değil kesin.
Nerede olduğuna bağlı.
Ağrının eteklerinde mi
Böyle evmi varmış
Oha çok iyi ama emin misin 14 bin TL olduğuna?
Eskişehir'de ne olur ki yazık o paraya
sen ne diyorsun çok uygun
Eski mi ev
Yeni bayagi lüks ve ferah
Hayırlı olsun o zaman 😄
Çok ucuz hangi şehri
Eskisehir
Aşşırı uygun neresi orası
Bi de soruyor musun
Uygunmuş baya
Hangi şehir, merkeze yakın mı
Az bile
Uygun
Niye o kadar az
İstanbulsa bedava
Bedava
Bedava nerde
O kadar büyük ev tek kişi için gereksiz
Nerde bu evv Bayaa uygunnn
Uygun.
nerde
hmmm yanı asgarı ucret sevıyesınde buyuk daıre. gelır durumuna baglı. gelırının yuzde 30 unu gecmıyorsa kabul edılebılır
Bedava
Hangi şehir
Aşşırı uygun nerde bu ev
Canımm ciğerim memleketim Eskişehir kanka Eskişehir de bence çok ucuz kaçırma
Çok iyi bence
nerde
Nerde
nerede?
Süpermiş az bile
Uygun tabiiki baya
günlük mü
Bedava