Para & Ekonomi Sizce 1.600 TL kira 1+1 ev için uygun mu? duruevr Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ablamla yaşıyorum ve taşınmayı düşünüyorum benimle anlaşamadığı için ev 1+1 Sizce 1.600 TL kira 1+1 ev için uygun mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Çok uygun bence 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Çok uygun bence. Hiç durma. Daha uyguna bulamazsın. 😎 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl İstanbul da bu fiyata artık daireyi geçtim barınacak kümes bile bulamaz insan.Manisa da hem de site içinde bu fiyat gayet iyi bence. İstanbul da 1 1 site içinde daireler en az 5 bin TL 'den başlıyor. 0 0 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Kiradan sonra geri kalan ihtiyaçlarınız için, sıkıntıya düşmeyecekseniz iyi, normal.Kafanız rahat olur. 0 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl Bence gayet uygun ama muhit ve komşular önemli. 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu semte konuma vs göre değişebilir. şu dönemde bir tik Uygun gibi 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben 2.5 veriyorum bence uygun ama benim evim büyük. 0 0 Yorumla
mert1512 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl yani bedava benim yaşadığım yerde 10.000 den başlıyor 0 0 Yorumla
вечнаялюбовь Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Oldukça uygun tabii bölgeye göre de değişebilir 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aidat vardır onun 1600 ev olmaz 0 1 Yorumla duruevr +1 yıl Haklısın Yorumla
patroniçewoman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bu fiyata çok iyi bence ama aidat vardir içinde 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl bedava la gerci 1 1 nasil olur bilemem 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 679 cevap paylaştı. Uygun tabi İstanbul'da bile 3-5 bin TL bandında 0 0 Yorumla
fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hangi şehir? 0 1 Yorumla fatoşşistt +1 yıl manisa için uygundur ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok uygun bence
Çok uygun bence. Hiç durma. Daha uyguna bulamazsın. 😎
İstanbul da bu fiyata artık daireyi geçtim barınacak kümes bile bulamaz insan.
Manisa da hem de site içinde bu fiyat gayet iyi bence.
İstanbul da 1 1 site içinde daireler en az 5 bin TL 'den başlıyor.
Kiradan sonra geri kalan ihtiyaçlarınız için, sıkıntıya düşmeyecekseniz iyi, normal.
Kafanız rahat olur.
Bence gayet uygun ama muhit ve komşular önemli.
bu semte konuma vs göre değişebilir. şu dönemde bir tik Uygun gibi
Ben 2.5 veriyorum bence uygun ama benim evim büyük.
yani bedava benim yaşadığım yerde 10.000 den başlıyor
Oldukça uygun tabii bölgeye göre de değişebilir
Aidat vardır onun 1600 ev olmaz
Haklısın
Bu fiyata çok iyi bence ama aidat vardir içinde
İzmir'de köpek klubeleri bile 2000 ₺
bedava la gerci 1 1 nasil olur bilemem
2+1 1+1den daha ucuz oluyor
Uygun bu piyasada
Uygun tabi İstanbul'da bile 3-5 bin TL bandında
uygun baya
hangi şehir?