elektrikli süpürgem canımı sıkmaya başladı, sizce robot süpürge daha mı iyi?

elektrikli süpürgem canımı sıkmaya başladı, sizce robot süpürge daha mı iyi?

Bende yakın zamanda alsam mı dedim ama şarjlı dik süpürge aldım. Eskisi kablolu klasik olanlardandi. Robot mu dikey mi derken dikey aldım. Robot evet yormuyor. Kendi kendine silip supuruyor ama koltuğu, araları, masa üstlerini supurmuyor. Araba için falanda şarjlı dikey çok iyi oldu. Ha süpürme işini sevmem, yoran da bir sey bence.. Belki robotta alabilirim ilerde ama şu an gerek görmedim. Bazıları da gırgır gibi diyor. Haznesi çabuk doluyor, küçük, kıllarını temizlenir gerekiyor, bakımını yapmanız gerekiyor vs diyen var. Eşya bana hizmet etmeli, ben ona degil. O yüzden kafam karışıktı ve şimdilik şarjlı aldım. En ufak kırıntı da elime alıyorum bitti gitti. Ama robotta güzel, avantajlı tabi. Süpürmek, silmek çok zor bir seyse senin icin olabilir. Sen karar ver.
İkisi farklı kategoriler. Robot süpürge daha çok siz evde başka iş yaparken ya da siz evde yokken ise yarıyor. Günlük temizliğe uygun. Evde mutlu büyük süpürge bulunmali detaylı temizlik için. Ve anlık yere bisey döküldüğünde süpürmek için.
Cevap
4Cevap
geçebilirsiniz
Boşa para verdiğine değmez haznesi küçücük motoruda öylesine diğer süpürgelerin yerini tutucagini zannetmiyorum
Bir elektronik mühendisinden şebeke ile beslenen makinelerin hep daha iyi olduğunu duymuştum batary
Bataryalilara göre
Robot süpürge bir yeri süpürene kadar canin cikiyor
İhtiyac mı zorunluluk mu
Robot süpürge daha kötü diye biliyorum
iyi ememiyorsa değiştirmek lazım
Durumun varsa al tabi
Bir nedeni olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?