Hiçbir zorluğu olmayan çabasız bir hayat, size her daim güzel mi gelir, yoksa bir yerden sonra tadı kaçar mı?

Hiçbir zorluğu olmayan çabasız bir hayat, size her daim güzel mi gelir, yoksa bir yerden sonra tadı kaçar mı?
Yani ve - ler olmasa veya sadece biri olsa
Mutluluk falan da bu şekilde olmazdı
Yani bugün çıkış olursa bilirsin ki inmek yerine çıkmışsın olacağından daha iyiye gitmişsin vs. Bir kıyas vardır, daha kötüsünü de bilirsin zaten o yüzden kendi beklentilerini de karşılamış ve kazanma hissiyatı ile vs. Mutlu olunabilir
Biraz karmaşık oldu ama 😂😂
Artılar ve eksiler dicektim de artı sembolu gitmemiş
Sağ ol abim😂😂
Tadı tuzu bunlar başka türlüsü çok sade olur çekilmez.
Hiç iniş ve çıkışın olmadığı yer Cennetir.
kesinlikle !
Çabasız bir hayat tıpkı Anne ve babasının her istediğini yapan şımarık çocuklar tabirine benzeyebilir. Bana güzel gelmezdi tabi ki.. Hayatla mücadele et sonra da güzel mücadele ettiklerinin mükafatını gör misali
Anlamı olmazdı.
Ama bazen de şu hallere bürünüyorum;
“ çok yorgunum, yıllardır koşuyor da varamıyor gibiyim. ama bunu yürüyerek varmışlara nasıl anlatayım? ”
Cevap
6Cevap
Çekilirdi tabi ki de.. sürekli iniş insanı tüketiyor çünkü bir yerden sonra.
Hayatın ne olduğunu anlayamaz put gibi gelip ot gibi giderdik. İniş çıkış güzel de, bazen de çakılmalar da oluyor maalesef 😂
inişler olmasa çıkışların anlamı olmazdı. Matrix 'in bile ilk versiyonunda kimsenin acı çekmediği bir dünya yaratmışlar ama bütün hasatlar ölmüş. 😅
Boş boş yaşayıp ölüp gidiyorlar. belki biz de öyleyiz.. 🫠
Hiçbir zorluğu olmayan bir hayat olsa insanlar hiçbir meta üretmez, hiçbir düşünce ortaya koymaz, hiçbir eser icat etmezdi.
Cennet dedikleri yer orası işte iniş çıkış yok hep aynı düzlükte huzurlu, kaygısız ve korkusuz bir yaşam ahh ah😌💭
İnşallah hak edenlerden oluruz 😊
Benim ağzıma edecekler😅 neyse inşallah inşallah
Estağfurullah 😬 Dünyada hiç kimsenin garantisi yoktur ki 😊 İnşallah 😌
Kimse sorun istemez hayatında işte bu da hayatın düzeni kanunu diyelim
Ara sıra ekşın olmalı , sıkıcı olurdu öyle dümdüz 🤭
Keşke hiç zorluk çekmeden yaşayabilsek daha mutlu ve pozitif olurduk ama hayat bu aglatmadan durmuyor.
Hiç zorluğu olmayan hayat en güzeli zaten zorluk insanı yoruyor
Yok çekilmezdi hayatı hayat yapan şey bana göre iniş çıkışların olması
Yapımız böyle bir hayata müsait değil. Hem güzel zaten miss gibi hayat. 😄
Evet bence de çok anlamsız ve saçma olabilirdi...
Çekilirdi sanırım 🤔
Evet sorun istemem hayatimda
Çekilmezdi 😄
Guzel gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?