yeni aldık dün geldi kurdular gittiler daha bugün başlatma şansım olsu ses duzeyi 48 desibel ama sanki sesli çalışiyor ya internet sitesinden alanlarin çogunun yorumlarini okudugumda çok sessiz çalıstığinı soyledi ama benimki sesli calisiyor anlamadim resimi koyuyorum bu makineden

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Servisle görüş derim gadası
bi ses içinde servisin gelmesini istemiyorum ama çogu kişi sessiz calistigini soyledi baslattigimin programla alakasi olabilir mi 65 derecede baslattim
Sanmıyorum
bi önceki regal makinem 3 programliydi o daha cok kotü sesli calisiyordu yine bu daha iyi sesi normal ama yinede sesli calistigini düsünüyorum bakalim ya kalsın
Sen bilirsin
Bizimkide serie 4 ama 4 yıl önce aldık az farklı bir model. Yoğun çalışmada hafif sesi oluyor ama rahatsız olmuyoruz o kadar. Bosch serie 6 çamaşır makinasının ses desibelide aşağı yukarı o kadar oradan pay biçebilirsin
benide sesi rahatsiz etmiyor ama yinede sesli calistigini düsünüyorum çunkü biz bunu arastirip aldik sessiz yıkıyor diye üzerinde de 48 desibel yaziyordu ses düzeyi. acaba başlattigim programla alaksi olabilirmi 65 derecede 1 saat 15 dakkaligi secmistm
bizim hatun 40 derece yıkıyor genelde birde öyle dene baktın yine çok geliyor servis çağırıp desibel ölçtürürsün
siz bulasik makinesinden bahsetmiyomusunuz 40 derece var mı ki bulasik makinede ilk defa duydum
48 desibeli ya da makinenin şu anki desibelini nasıl ölçtün
Sessizlik algısı değişken olabilir
Yanılma
tabiki ben ölçmedim 😂 makineyi alırken zaten etiketin üstünde yazıyordu ben de ozellikle sessiz calistigi icin arastirip almistim tabi ni önceki eski makinem daha çok sesli calisiyordu