3 bucuk ay oldu bosch serie4 4 programli aldık bugün farkettimde programın altındaki yazılar panel yazılsri hafif silinmiş gibi duruyor kimyasal biseyde sürmedim hafif bezle silerim sırf bunun için servisi arayıp durumu anlatmalimiyim birde servis numarasini nerden bulabilirim birçok degisik numara var
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Durumu anlat. Garantiden değişim olsun
Numarasını atayim. Google da ilk çıkan yeri arama. Bosch sitesinden al
ama makineyi 3 ay boyunca kullandim değisimi yaparlarmi ki bide siz numarayi biliyosaniz yazarmisiniz bidaha ugrasmayim
Tamam atıyım.
dedigik gibi makinayi 3 ay kullandim garantisi devam ediyor ama hic degiseceklerini sanmiyorum ya
444 6 333
Burası yetkili servis merkezi.
Durumu izah et. Bu kullanım hatası değil. Üretim hatası.
anladım şoyle söyleyim ilk başta yoktu bugün ilk defa farkettim
makine temizlik programının altındaki panel yazisı hafif silinmiş gibi duruyor digerlerinde yok
Foto atabilirmiisin. Çeyizlik makinenmiydi
Bu kadar kısa sürede silinmemesi lazim
çeyizlik değil evde regal vardi memnun degildim değistirdik boschtan almisti daha 3 bucuk ay oluyor erken surede silinmemesi lazim demissiniz de aslinda hiç silinmemesi lazim değil mi
birazdan arayacam ama yardimci olurlarmi bilmiyorum 3 ay makineyi kullandim degişim yaparlarmıki
Yani hiç silinmemesi lazım aslında da. Siz talebinizi iletin.. çözüm olmazsa sikayetvar dan sikayet olusturun
Makine değişimi belki olmaz ama panel değişim plabilir
panel değişim için makinayı götürülüyor dimi eger oyle olursa acaba kaç günde getirirler ya
Yok götürmeye gerek yok aslinda
götürmeden nasıl panel degişimi yapıyorlar ki
Paneli getiriyorlar. Taşımakla ugrasmazlsf
ay insallh dediginiz gibi olur benden serie kac ve program sayısıni söylerler ona göre getirirler heralde ama eger dediginiz gibi olursa birde saat kaçtan kaça vakti var kaça kadar calisiyorlar benden ücret talep etmezler dimi
Ücret etmemeleri lazım.
Ama değişimde yapmayabilirler.
Genelde 6 ya kadar
aa panel degişimide olmayabilir mi diyosunuz ama bu sorunu halletmeleri lazım garantisi devam ediyor
Iste bazen olmayabiliyor o zaman şikayet devreye girer
bi arayim ne dicekler döneyim
Tamam ara bakalım. Bekliyorum
valla aradim randevu vericekti ama eşim arayacak yarın ona göre gelicekler
Anladim. Hadi bakim olur umarim
eşim aradı aldıgımiz yerde sahibini dedi ki eğer çamaşır suyuyla sildiyse silinme olmustur dedi ben de eşime dedim ki kimyasal ürün kullanılir mi hic hele gectim onu camasir suyuyla silinir mi oralar makinaya gözüm gibi bakıyorum dedim :))) adam serviscileri aradı yarın getirip değistireceklermiş ön paneli
eşim aramicakti ben zorladim görüntü hoş durmuyodu makinaya zarar vericekler dedi 2. el olucak diye niye oyle olsun dedim onlar boschun kendi servisi makinaya niye zarar verilsin dedim :))))
Hadi hayırlı olsun...
Aynen öyle. Zarar verirlerse yapacaklar.
Kendi sorunlarını
ben size sormayi unuttum ben bi kere home connect ten program indirdim gece programıni. neyse gündüz başlattim bi 2 saat kadar calisti ama sonra eşim farketti yerler hep ıslanmışti makinanın altı hep suydu kendi kendime dedim ki acaba programı indirdim diyemi? ondan sonra makineyi cektik hep altıni silmek zorunda kaldık niye böyle olmustu acaba
kendi programlarini kullandigim zaman böyle bi sorun hic yoktu
ben bunu sosyal medyada bi bosch bayisine sormustum kendi aldigimiz yere degil bana dedigi tek sey elektrik ya da su gittiyse makine yeniden baslamistir alltan su vermistir diye ben de o günü hatirlamiyom elektrik su gittimi gitmedimi diye
yarın servis gelmislen bunuda bi sorayim neden öyle oldu diye
Ne yaptın Hallettin mi
Abooooo
bosha güvenirim ben
bende ama yazıları hafif silinmeye baslamis