Ürünlerin resimleri aşağıda arkadaşlar. Hepsi Bosch sadece mikrodalga Beko, o da şekli hoşuma gittigi için. Bosch ile alakalı farklı yorumlar okuyorum sabahtan beridir. Oysa ben çoktan herşeyini hal etmiştim 6 bin tl maal olacaktı bu ürünler şimdi tereddütteyim ne yapacagım. Bosch markasını kullanıpta sorun yaşayanlar var mı? Bosch nasıl marka?
Şans işi. benim buzdolabı ve çamşr. mak bosch. çok memmunuz. uzun zamandır kullanıyoruz. bulaşık mak. beko 11 yıldır tık demedi. şans işi. Ama bosch ve profilo birbirine yakın parça kullanır. hakikaten sağlamdır. Ama dediğim gibi. Tamamen şans. Fakat özellikle çamaşır hususunda profilo kadar güzel ve beyaz yıkayabilen makina yok. bilgin olsun
Sakın ama sakın Bosch markasına bulaşma ne servisi nede müşteri hizmetleri rezillikten ibaret ürünün bozulur veya fabrikasyon hatalı olursa ne tamir ettirebilirsin ne değiştirebilirsün nede iade edebilirsin ürünü satana kadar hepsi sattıktan sonra müşteri memmuniyeti berbat ötesi
. Arçelik almani tavsiye ederim. Arıza çıksa bile parça sıkıntısı olmayan bir marka. Ama digerleri parça yok diyip 6 aya kadar bekletebiliyor. Kiz kardesim Arçelikte musteri danışmanligi yapiyordu o anlatirdi hep. Kendi de yeni evlendi eşyaları arçelik.
Çeyiz için mi bunlar? Biz evde kullanıyoruz. Bosh da Beko da var kullandığımız beyaz eşya. Sorun çıkmadı. Elektrikli eşya biraz da şans işi.. Aynı markanın aynı ürünü halam da var aldığına pişman, bizde çok memnunuz herkese öneriyoruz.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet evimiz yapılıyor Şu an bize ait oldugu için ankastre istedim bosch çok iyi marka diyorlardı annemde bu markadan yana fiyat olarakta hepsi 6000 tl geliyor işlevleri iyi üstelik aynen şans işi ama tereddütte kaldım kötü yorumlardan ötürü
Ben profilo ve vestel markayı önermiyorum bunu size net bir şekilde söyleyebilirim. Profilo buzdolabı ve sac kurutma makinesi var sevmeyerek kullanıyoruz. Çamaşır makinesi vestel markaydı bozuldu yeni bir makine aldık bosch seria 4 serisinden alalı 3 hafta oldu ve cidden çok mutluyuz kullanmaktan bosch markayı ben çok sevdim eminim başka aletleri de iyidir
adamlar sıfır ürünü bozuk sattı 45 gün geçti , güya 10 gundur serviste klima gelip takmıyolar bile kesinlikle hiç gerek yok daha güzel 10 numara servis hizmeti güzel ve hızlı firmalar var paranıza yazık etmeyin 30 yıllık bosch kullanıcısı olarak sunu net söyleyebilirim daha bir daha kapımdan içeri bosch marka herhangi bir ürün giremez
Bosch genelde kaliteli imaji ile bilinir. Ama elektronik eşya şans işidir. Bunu da bilmelisin. Çok sağını solunu deseleme... Vehim yapıp kafani karıştırma. Karar verdiysen al geç. Sorun yaşarsan teknik servisine başvurursun...
bizim evdeki herşey bosch harbidende boş yani hepsi :D adı çıkmış onun ona o kadar para vericene bnce arçelik falan al ne alıcanıda bilmiyormki mesela buz dolabı alıcaksan regal çok gzl :D
En İyi Cevaplar