Eveet bir soru ile geldim💕 Sizce; büyük ama tuvaletsiz oda mı yoksa, küçük ama tuvaletli odayı mı seçerdiniz?
Büyük ama tuvaletsiz oda
Küçük ama tuvaletli oda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eveet bir soru ile geldim💕 Sizce; büyük ama tuvaletsiz oda mı yoksa, küçük ama tuvaletli odayı mı seçerdiniz?
Ev seçimi yaparken, odaların büyüklüğü ve içerdikleri özellikler arasında bir denge kurmak önemlidir. Özellikle yatak odası seçimi, genellikle tuvaletin varlığına karşı odanın büyüklüğü arasında bir tercih yapma durumunu ortaya koyar. Bu durum, kişisel ihtiyaçlar, konfor beklentileri ve yaşam tarzı gibi birçok faktöre bağlıdır.
Büyük ama tuvaletsiz bir oda seçimi, genellikle oda içinde daha fazla hareket özgürlüğü ve geniş bir alan sunar. Bu, özellikle mobilya düzenlemeleri, kişisel eşyaların depolanması ve odanın genel atmosferi açısından avantajlı olabilir. Ancak, tuvaletin bulunmaması, gece veya sabah saatlerinde ek bir kat daha kullanıcı için rahatsızlık yaratabilir.
Diğer yandan, küçük ama tuvaletli bir oda seçimi, kullanıcının temel ihtiyaçlarını daha kolay karşılamasına olanak tanır. Tuvaletin bulunması, özellikle geceleyin uyanma ihtiyacı hissedildiğinde konfor sağlar. Ayrıca, tuvaletin içermesi, odanın genel konforunu ve pratikliğini artırabilir. Ancak, küçük bir oda tercih edilmesi, hareket özgürlüğünü kısıtlayabilir ve depolama alanlarını sınırlayabilir.
Tercih, kişisel önceliklere, alışkanlıklara ve yaşam tarzına bağlıdır. Örneğin, geniş alanlar ve mobilya düzenlemeleri sizin için önemliyse, büyük ama tuvaletsiz bir oda daha uygun olabilir. Ancak, pratiklik ve konfor size öncelikli ise, küçük ama tuvaletli bir oda daha iyi bir seçenek olabilir.
Sonuç olarak, odaların büyüklüğü ve içerdikleri özellikler arasında bir tercih yaparken, kendi ihtiyaçlarınızı ve yaşam tarzınızı göz önünde bulundurmalısınız. Konfor ve fonksiyonun dengeli bir şekilde birleştiği bir seçenek bulmak, yaşam alanınızdan tam anlamıyla memnun olmanın anahtarıdır.
Cevap
19Cevap
Oda da Tuvalet dedıgın ne ebeveyn banyo mu?
Evet
yanında bırı varsa elbette ebeveyn banyo
Küçük ama wc içeren bir oda tercihim olur benim..
Büyük oda da şart tuvalette şart.
Sorunuz tuhaf olmuş
Tuvaletsiz odamı olur
Tuvaletsiz ev demiyorum ki. Normal 3+1 evin var diyelim, normal herkesin kullanabileceği tuvalet zaten var. Ama evde 2 odadan birisini seçtirecekler sana diyelim; bir oda küçük ama ebeveyn tuvaleti var. Diğer odada büyük ama ebeveyn tuvalete yok.
Küçük olsun o zaman
Tamam :D
Eskiden köyde dışarı çıkardık wc ye havadar havadar
Tuvaletsiz odayı neden seçelim? Her gün bu ihtiyaç için benzinliğe avm'ye mi gidelim :)
Evin içinde tuvalet yok demedim kii
İşte ben onu öyle anlamadım demek ki :) Ama fikrim değişti tabi, tuvaletsiz o halde.
:D Normal 3+1 evin var diyelim, normal herkesin kullanabileceği tuvalet zaten var. Ama evde 2 odadan birisini seçtirecekler sana diyelim; bir oda küçük ama ebeveyn tuvaleti var. Diğer odada büyük ama ebeveyn tuvalete yok.
Büyük odayı seçerim kesinlikle :) Özür dilerim uzun uzun açıklama yaptırdım size.
Sorun yok 😅
Küçük oda her zaman daha güzel uygun güzel eşyan varsa
Ev kalabalık ise sadece sana ait olan küçük ama tuvaletli oda
Ebeveyn banyosu önemli ama küçük odaya katlanacak kadar değil bence 😊
Anket net değil sanırım oda içinde tuvalet mi var
yes
Anket net değil anlaşilmiyor dediğin
Bence gayet anlaşılıyor
Normal 3+1 evin var diyelim, normal herkesin kullanabileceği tuvalet zaten var. Ama evde 2 odadan birisini seçtirecekler sana diyelim; bir oda küçük ama ebeveyn tuvaleti var. Diğer odada büyük ama ebeveyn tuvalete yok.
Küçük tuvaletli oda :)
Tuvalet önemli..
Tuvalet olmaz sa nasıl olur
Cok güzel soru tebrik ederim sahsen :D
Farketmez oda olsun da
Büyük ama tuvaletsiz oda diyorum
Küçük ama tuvaletsiz.
Ev sana ait değil mi büyük olsun o da tuvalete gidersin odanda tuvalet olmak zorunda değil
Yurtta falan kalıyorsun diye düşündüm de
Tuvaleti olmayan bir yere ne yapayım ki
Sadece odada olmayacak, evin içinde olacak yani
Tuvaletsiz oda mı 😀😀
Kucuk
Medeni olalım tuvaletli olanı seçelim djjcjslal
Zamaninda toilet kullanmazsan sıkıntı olur
Tuvalet şart özellikle ebeveyn odası için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?