Alaturka kesinlikle. Diğeri cidden çok pis. Başkaları oturuyor dışarda bir de nasıl oturuyorlar anlamıyorum. Pisuvar dedikleri şeyede yapmam. Sağlıksız ikiside.
Bugün siteden biri pipisini klozete sıkıştırmış. Ben de elf dedim. Dalga geçtim diye aynısını yaşa diye kötü bir dua eyledi. Bundan böyle misler gibi alaturkaya patırk patırk. 🤣
Otururken yapmak daha kolay bence çocukluktan beri üşeniyom alaturka ya anca okulda yapmışımdır oda zorunluluktan ama herkesin kullandıkları pis tabi de dışarda evde bence klozet evde en iyisi
Ayrıca bir başkasının mobu bir başkasının yemeğidir ondanda gelen biizm yemeğimizdir böyle bir döngü var doğada bizim için pis olan onlara güzel gelir onlardan gelende bize güzel gelr aslında mob yediğimiz çok şey var ama güzel geldiği için
Vallaha alafranga tuvalet asla kullanmadım ve kullanmam ben hem ev hem de umumi tuvalette alaturka tuvalet kullanırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ben alafranga kullanıyorum taharet musluğunu popoma tutuyorum ve yıkıyorum ama Alaturka pislik bir kere silerken elinizde o pislik kokusu kalıyor yıkasanızda