Alaturka tuvaletler yeni evlerde yok diye biliyorum. Bizim evde de tuvalet klozet şeklinde. Daha modern bir görüntü olduğu için tercih ediliyor genelde. Aslında alaturkanın daha hijyenik olduğu söyleniyor. Ama yeni tip banyolarda klozet kullanmak daha mantıklı tabi ki.
Misafir tuvaleti alaturka diğer üçü alafrangaydı... artık neredeyse kimse tercih etmiyordu gelenlerden bir kaç yıl önce en sonunda onu da değiştirdik... hepsi alafranga oldu...
Şimdi empati yap. Küçük bir kızsın 1. sınıfa gidiyorsun ve wc'ye giriyorsun alaturka wc. Sen tuvalete yaptığını zannederken meğerse okul eteğine işemişsin değiştiremeyip gün boyu sidikli geziyorsun. Korkmaz mısın o yer çukuru tuvaletinden hdldşwş
Ev yaşama dair her soru soruyorum fark ettiysen günlerdir xd bir süre sonra akla ne gelirse soruyorum alanın hakkini vermek lazım... xd ama simdi uyumaya geçiyorum djd
Arkadaşım çok değil sevdiğim ya da zamanında severek konuştuğum insanlar vardı evet ama bir süre sonra bitiyor be dostum, bir bitişi olan arkadaşlık daha istersen xper önemsemeden her zaman gelebilirsin :D zor birisi değilim