bana göre erkek değildir fdgfdgjfd
erkek dediğin montaj yapacak, yeni aletleri kuracak, arızalardan anlayacak arkadaş.. dolayısıyla erkeğin evinde matkap olmalı.

bana göre erkek değildir fdgfdgjfd
erkek dediğin montaj yapacak, yeni aletleri kuracak, arızalardan anlayacak arkadaş.. dolayısıyla erkeğin evinde matkap olmalı.

Bende oyle dusunuyorum. Bu tarz seyleri kendi halledebilen erkek kraldir gozumde. Mesela boya badanayi yapabilen, evdeki bir seyleri tamir edebilen hatta bazi mobilyalari kendisi yapabilen. Iste masa yapilacak mesela, tasarlayip, çizip olculerini alip gidip parcalarini kestirip evde montajini yapanlar var. Bu gercekten benim çok hos buldugum seyler. Erkegin elinden boyle seyler gelmeli bence. Kadinda nasil ki millet hamaratlik bekliyorsa erkekte de bu beceriler beklenmeli. Ben boya badana yapamayan, iki civi cakamayani gordum. Evdeki boyayi yapamayıp ustaya yaptiran prensesler gordum. Ve bu konularda becerikli olanlar her acidan faydali oluyor. Mesela boya yapabilse sadece boyaya para verecek, iscilik parasi cepte kalacak. Yok burayı boyamamislar, eksik yapmidlar, yere dökmüşler olayi olmayacak. Gönlünce istedigin gibi yapacaksin, paranda cebinde kalacak. Bazi ufak tamir islerinde de insan anlamali. Artik kadinlar bile anliyor cunku. Acip youtubedan bakiyorlar, erkek icinde zor olmamali. Teyzemin evine usta cagirdik youtubedan bakip yapti. Dedik bunu bizde yapardik, bir de para aldi gitti. Yani erkek bu becerilere biraz hakim olmali diye düşünüyorum. Hem işleri daha da kolaylastirdigi gibi bosa para da gitmemis oluyor.
Cevap
11Cevap
Belki de taktuk vurup kırmalı seviyor ya da o kadar dikkatli kullanıyor ki hiç tamir tadilatla uğraşmamış direkt yargılamamak lazım
Bu işlere elinin yatkınlığının olmadığını düşünürüm sadece başka anlam yüklemek kendi eksiklerini karşı tarafa yüklemektir
Yani eşitlik falan diyoruz da bu çekici bi şey şimdi yalan olmasın :ddd
Yapamazsa da ben yaparım. Erkek dediğin onu bunu yapar, kadın dediğin böyle olur çok sıktı artık
Keşke insanlar böyle olsa 😌. Evet imkansızı istiyorum
darbeli matkabım var 100 den fazlada uçu var delme vidalama felan
Bence herkesin evinde bir alet çantası olmalı.
Darbeli olması lazım darbesiz matkap işe yaramaz
Ne alakası var ya !! Matkabı olmayan erkek değildir ne Allah aşkına. Evimizde matkap yok ama Kocam köküne kadar adam, erkek !!!
Vayyyy
Yumuşak erkektir..
Darbeli matkap olması lazım
Darbeli mi darbesiz mi matkap olmalı
İkea sağ olsun. Montaj ustsası oldum.
budan sonra matkabınla gezzeceğim:)))
Hiltide olmalı
Tamam
Ne alaka ya
Takım çantam var
Matkapta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?