Araba fiyatına telefon ve bilgisayar satılıyor abi. Memleketin çivisi çıktı, bu insanlar da memnun herhalde. Sonuçlar ortada. Eskiden insanlar tazminatla memur falan ev alırmış. Şimdi babayı alamayız. Evi bırak araba bile almak zor.
Bu ülkeden umudu kestim ben. Bir b. k olmaz. 2028'e kadar da daha kötü hayat pahalılığı bizi bekliyor olacak. Asgari ücret isterse 50.000 TL olsun, değişmez.
Yıl bası zamı asgari ücret zamı dolar zamı Euro zamı biri olunca hepsi etkileniyor yarın birgun sel olsa felaket olsa deprem zamanı da gördük fırsatçılık yapıp pahalıdan satış yapanlar olmustu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sadece 2,5 yıl öncesi o kadarde eski değilmiş ama farka bakın
Ne kadar fark var
Güncel fiyatı 50
Onceki fiyatı kac TL
Nereden nereye...
Özlüyorum o yılları
Araba fiyatına telefon ve bilgisayar satılıyor abi. Memleketin çivisi çıktı, bu insanlar da memnun herhalde. Sonuçlar ortada. Eskiden insanlar tazminatla memur falan ev alırmış. Şimdi babayı alamayız. Evi bırak araba bile almak zor.
Önceye son model en çok satılan araba markaları bile max 25 50 bin TL di Mercedes BMW Audi falan
Bu ülkeden umudu kestim ben. Bir b. k olmaz. 2028'e kadar da daha kötü hayat pahalılığı bizi bekliyor olacak. Asgari ücret isterse 50.000 TL olsun, değişmez.
50 bin bile yetmez ki çok doğru
Fiyatları tutamadıktan sonra sayı arttırmakla bu iş çözülmez. 1 dolar yarın 120 TL olursa şaşırmam o derece.
Yıl bası zamı asgari ücret zamı dolar zamı Euro zamı biri olunca hepsi etkileniyor yarın birgun sel olsa felaket olsa deprem zamanı da gördük fırsatçılık yapıp pahalıdan satış yapanlar olmustu
Abi biz toplum olarak adam olmayız, müstehak bize cidden. Avrupa falanda kıskanmıyor, aksine üzülüyordur halimize yeminle.
Gerçekten öyle
Süper güç olduk ucucaz kacicaz
Aga beeee.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!