Kişilik & Karakter O eski halinizden eser var mı? Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Değişen ve zorlaşan hayat şartları herkesin yaşantısı üzerinde büyük etkiler göstermektedir. Zamanla sizi tamamen başka bir insana bile dönüştürebilir. Peki ya siz de o eski halimden eser yok diyor musunuz?Geceye şu şarkıyla devam edelim dostlar..🌙 https://youtu.be/m7YExTV1VJY O eski halinizden eser var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ama iyi ki de yok... 1 2 Yorumla Brsdncrr +1 yıl Hatalarından ders cikarabilen bir insan profili sezdim 🤔 Yorumla cansugung +1 yıl Evet enn Güzeli Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Nerde o eski benŞimdiki benle dağlar kadar fark var arasında 1 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnsanlar dışında bana yararlı olacak herşeye önem veriyorum artık Para iş güç mülkiyet felan 1 2 Yorumla Brsdncrr +1 yıl İnsanlarda bazen sana yararlı olabilir 😉 Yorumla Korazonツ +1 yıl Yoo hep zararını gördüm Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok, nerdee bendeki eski neşe hangi dağa kaçırıldı acaba :'( 1 1 Yorumla Brsdncrr +1 yıl Neşe yerini yorgunluk ve hüzne bıraktı 😏 Yorumla
wwrfmrv Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Evet diyorum. Bazen ben bile tanıyamıyorum kendimi. 1 0 Yorumla
İC3PEAK_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok daha iyiyim, darbeler beni güçlendirdi 1 1 Yorumla Brsdncrr +1 yıl Güçlenmek için darbe almak şarttır 👌🏼 Yorumla
Kackeree Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayır iyi ki yok olumlu yönde değiştim 1 2 Yorumla Brsdncrr +1 yıl Tebrik ederim 😊 Yorumla Kackeree +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Nahhh 1 3 Yorumla deepend0 +1 yıl Abicim sen felsefe mi okuyon ne bu hayatı sorgulama vs.¿ Yorumla Brsdncrr +1 yıl Yok abicim felsefe okumuyorum, hayatı sorgulamak için felsefe okumaya da gerek yok ki 🤷🏻♂️ Yorumla deepend0 +1 yıl tamam bu kadar yeterli Yorumla
seniariyoruum Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Alakasi bile yok yanında bile gecmiyorum 1 2 Yorumla Brsdncrr +1 yıl Umarım bulursun 🙏 Yorumla seniariyoruum +1 yıl Umarim Yorumla
En İyi Cevaplar