Şöyle 20 30lt su ısıtabilecek bir ürün arıyorum. Montaj vb olsun istemiyorum. Yalnızca pirize takmanın yeterli olacağı şekilde olsa yeterli.
Aranızda bu gibi ısıtıcılar konusunda tecrübesi olan yazarsa sevinirim. ya da bu tip su ısıtıcılarını hangi kategorilerde aratacağımız yönde fikirde olabilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabii ki, işte size birkaç farklı su ısıtıcı önerisi:
Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı: Bu model, farklı ısı derecelerinde su ısıtmanızı sağlar. 40, 50, 70, 80, 80 derece seçenekleri arasından seçim yaparak istediğiniz ısıda su temin edebilirsiniz. Paslanmaz çelik gövdesi kireç oluşumun önüne geçer ve otomatik kapanma sayesinde güvenlidir.
Veito Blue: Trifaze ani su ısıtıcı tavsiyesi istiyorsanız harika bir önerimiz var. Veito Blue, kolay kullanımıyla adından söz ettiriyor.
Her modelin farklı özellikleri ve fiyatları vardır. Hangi modeli alacağınıza karar verirken, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Ayrıca, bir su ısıtıcısı satın almadan önce bir uzmana danışmanızı öneririm.
Merhaba, yüksek voltaj ısıtıcı var dediğin gibi prize takıyorsun ucunu da suya takıyorsun
Bilgi almak istersen mesaj atabilir ya da dönüş yapabilirsin ben burada yeniyim bilmiyorum,
Ama sakın ola suya dokunma ısıtıcı devredeyken yoksa seni cız eder :D
Yani ölürsün suya dokunursan
Odun sobası al bari