Güzellik & Bakım Su bazlı fondöten ya da kapatıcı önerir misiniz? çilekkafası Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Selamlaaaaaar 💛Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün varsa tavsiyenizi alırım ✌🏻 Su bazlı fondöten ya da kapatıcı önerir misiniz? Cevapla Fondöten Soruları Memnuniyet Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
serayagar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yüksek fiyatlı Estee Lauder Double WearUygun fiyatlı Loreal True Mach 🥰 1 2 Yorumla çilekkafası +1 yıl İkisi için de hep kötü yorumlar var nette ya 😕 Yorumla serayagar +1 yıl İki ürünüdür kullanıyorum ikisinden çok memnunum tekrar tekrar alırım karma bir cildim var her ürün için maalesef kötü yorumlar var deneyerek bulmak gerekiyor biraz maalesef 😪 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Deborah Extra Mat Perfection Fondöten 1 2 Yorumla çilekkafası +1 yıl Ay sen nerden biliyosun ya 😍 u Barış_LonelyForever +1 yıl Burada kızlar çok sorduğu için araştırmak zorunda kalmıştım :D :)
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Su bazlı ürün kullanmadım hiç bilmiyorum beybim ya 🤷♀️ 1 1 Yorumla çilekkafası +1 yıl sağlık olsun askim bu saatte kimse görmüyo soruyu zaten 🥹 Yorumla
Yagmurpl Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Loreal true mach fiyatina göre iyi sayılır bence :) sende benimkinde görüş paylaşır mısınn 0 0 Yorumla
Gokhan_Alann Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Size bir sorum olcak ya 0 2 Yorumla çilekkafası +1 yıl Sorun Yorumla Gokhan_Alann +1 yıl Özelden mümkün müdür :) rica tabii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüksek fiyatlı Estee Lauder Double Wear
Uygun fiyatlı Loreal True Mach 🥰
İkisi için de hep kötü yorumlar var nette ya 😕
İki ürünüdür kullanıyorum ikisinden çok memnunum tekrar tekrar alırım karma bir cildim var her ürün için maalesef kötü yorumlar var deneyerek bulmak gerekiyor biraz maalesef 😪
Deborah Extra Mat Perfection Fondöten
Ay sen nerden biliyosun ya 😍
Burada kızlar çok sorduğu için araştırmak zorunda kalmıştım :D :)
Su bazlı ürün kullanmadım hiç bilmiyorum beybim ya 🤷♀️
sağlık olsun askim bu saatte kimse görmüyo soruyu zaten 🥹
Loreal true mach fiyatina göre iyi sayılır bence :) sende benimkinde görüş paylaşır mısınn
Size bir sorum olcak ya
Sorun
Özelden mümkün müdür :) rica tabii