Suya dayanıklı fondöten önerisi olan var mı? vitiligo denilen ciltteki beyazlamaları kapatmak için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Suya Dayanıklı En İyi Fondöten Markaları
Yaz aylarında, havanın sıcaklığı ve nemin yüksekliği gibi faktörler makyajın görünümü önemli ölçüde etkiler. Bu nedenle özellikle tatil dönemlerinde suya dayanıklı makyaj ürünlerinin önemi çok büyüktür. Denize veya havuza girdiğimizde bile makyajımızın akıp gitmemesi için suya dayanıklı fondötenler ve maskaraların makyaj rutininde vazgeçilmez olduğu bir gerçektir. Suya dayanıklı fondötenler, sıcak hava koşullarında ve suyla temas halinde bile makyajınızın uzun süre dayanmasını sağlar. Yaz mevsiminde makyaj çantanızın olmazsa olmazı olacak en iyi suya dayanıklı fondöten markalarını aşağıda bulabilirsiniz.1. NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Fondöten
NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Fondöten, uzun süreli kalıcılık için özel olarak geliştirilmiştir. 24 saate kadar dayanıklılık sağlayan ürün, ince yapısıyla cildi kolayca uygulanabilir. Ayrıca, 45 farklı renk çeşidi ile cilt tonuna uygun rengi kolayca bulma imkanı sunuyor.
2. Maybelline Super Stay Active Wear 30H Fondöten
Maybelline Super Stay Active Wear 30H Fondöten, tek bir uygulamada cilt kusurlarını kusursuz bir şekilde gizler ve cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Bunu yaparken cildi ağırlaştırmaz, böylece cildin rahatça nefes almasına olanak tanır. Bu ürün, yaz aylarında suya, tere ve transferlere karşı 30 saate kadar dayanıklılık gösterir. Bu özelliği sayesinde Super Stay Active Wear 30H Fondöten, yaz mevsiminde en büyük makyaj yardımcınız olacak.
3. L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear C Vitaminli Fondöten
Infaillible Fresh Wear fondöten, yaz aylarının en sık tercih edilen fondötenleri arasında yer alıyor. Tere, neme ve suya karşı dayanıklı özellikleri sayesinde, bu fondöten, havuz ve deniz kenarında bile makyajın gün boyu kusursuz görünmesini sağlar. Infaillible fondöten, yenilenen formülüyle cilde parlak, ışıltılı ve doğal bir bitiş sağlarken aynı zamanda içerdiği C vitamini ve SPF 25 ile cildi güneşin zararlı etkilerinden korur.
4. Make Up For Ever Face and Body Foundation
%80'i sudan oluşan Make Up For Ever Face and Body Foundation, su bazlı jel yapısı sayesinde cilde kolayca uygulanır. Yüksek kapatıcılık veren bu fondöten, cilde doğal bir görünüm verir. Bu özellikleriyle inanılmaz bir tazelik hissi sağlar. Suya dayanıklı yapısı sayesinde ise zorlu şartlara karşı uzun süre kalıcılık sunar. Ayrıca, ultra hafif formülü ve nemlendirici özellikleri ile cilde bakım yaparken kusursuz bir görünüm verir.
5. Mac Face and Body Foundation
Su bazlı ve suya dayanıklı Mac Face and Body Foundation, geniş bir renk seçeneği sunmanın yanı sıra doğal saten dokusu ve transparan örtücülüğe sahiptir. Dünya çapında ünlü makyaj sanatçılarının tercih ettiği fondötenlerden biri olan Mac Face and Body Foundation, hafif yapısı sayesinde doğal bir görünüm sunarken, yüksek kapatıcılığı ile cildi porselen gibi gösterir.
6. YSL Beauty All Hours Fondöten
YSL Beauty'nin All Hours fondöteni, yüksek kapatıcılığı, mat bitişi ve uzun süre kalıcılığı ile öne çıkar. Aynı zamanda suya dayanıklı yapısı sayesinde dış etkenlere karşı da dayanıklıdır. Böylece gün boyu taze ve doğal bir makyaj görünümü sağlar. Hem günlük kullanım hem de özel günler için ideal olan bu fondöten, mükemmel kapatıcılığı ile ciltte eşit bir ton sağlar ve pürüzsüz bir cilt yaratır. YSL Beauty All Hours Fondöten, yağlı bir ciltler ve yüksek kapatıcılık arayanlar için ideal bir seçenektir.
7. Lancome Teint Idole Wear Nude Fondöten
Lancome Teint Idole Wear Nude Fondöten, yüksek kapatıcılığı, suya dayanıklı özelliği ve ciltle uyumlu yapısıyla özellikle yaz aylarının vazgeçilmez makyaj ürünlerinden biridir. Hafif yapısı ve doğal bitişi ile cilde rahatça uygulanabilir ve uzun süre kalıcılık sağlar. Ayrıca, cilt tonunu eşitlerken aynı zamanda cilde doğal bir parlaklık verir. Suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu taze bir görünüm sunar ve makyajın uzun ömürlü olmasını sağlar. Lancome Teint Idole Wear Nude Fondöten, ciltte ağırlık hissi yaratmadan kusursuz bir cilt görünümü oluşturur.
8. L'Oréal Paris Infaillible 32H Matte Cover Yüksek Kapatıcı Fondöten
L'Oréal Paris Infaillible 32H Matte Cover Yüksek Kapatıcı Fondöten, cilt parlama sorununu önler ve cilde doğal bir görünüm kazandırır. L'Oréal Paris Infaillible 32H Matte Cover’ın özel pudra içeriği, cildi gün boyu mat tutmayı sağlar. Ayrıca, suya, tere ve bulaşmaya dayanıklı yüksek kapatıcılık formülü ile makyajın gün boyu makyajın parlamasını engeller. Ayrıca, yenilenen formülü %4 niacinamide içerir ve düzenli kullanıldığında cildin daha eşit tonda ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bununla birlikte, SPF 25 içeriği sayesinde yaz aylarında kullanım için son derece uygun bir seçenektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Mac face body foundation mac'in en popüler fondöteni su bazlı ve suya dayanıklı harika bir ürün 👌 geniş bir renk yelpazesine sahip cildi nemlendirirken aynı zamanda düzgün bir forma sokuyo üzerine pudra uygulayarakta dilerseniz matlaştırabilirsiniz her cilt tipine uygundur tavsiye ederim 👍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
maybelline superstay 24 h fondöten kullanıyorum çok kapatıcı her lekeyi kapatıyor
ve
clinique beyond perfecting fondöteni de çok kapatıcı diyorlar
bu arada Rabbim Şafi adı ile şifa versin İnşaAllah Amin04 Yorumla- Soran+1 yıl
Suya dayanıklı mı, deniz de falan kullanabilmek için
- +1 yıl
suya dayanıklı ama denize karşı bilemiyorum hani ter gibi küçük şeye dayandı ama denizde falan denemedim
- Soran+1 yıl
Anladım, teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim :)
Kizlara da guven olmuyor tramer kayitli arabalar gibi bi sekilde ortuyorlar
00 Yorumla- +1 yıl
Ben de arıyorum bulursan yaz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nyx 24h fondötenini duydum ama bilmiyorum, vitiligo lekelerini kapatmak için arıyorum ben
- +1 yıl
Kızlar daha iyi bilir
00 Yorumla - +1 yıl
Kızlar daha iyi bilir
00 Yorumla - +1 yıl
NARS
00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle vichy markalarından kullanmalısın
00 Yorumla Mace bak
00 YorumlaMac en iyisi
00 YorumlaMac mac mac maccc
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Sorunuz için teşekkürler sizlerden böyle sorular almak beni mutlu ediyor. Sormuşsunuz suya dayanıklı bir fondöten önerin nedir diye. Hemen sorunuzu cevaplıyorum.
Suya devamlı fondöten önerim yok maalesef ama fondöteni suya devamlı etmek için olan önerilerimi yazacağım size. Yazdıklarımı yaparsanız farkı göreceksiniz.
Makyajın bozulmaması ve fondötenin suya devamlı olması için yapmanız gereken şey:
Suya devamlı baz’lar kullandığınız zaman terlediğinizde ve ya ağladığınızda makyajınız akmaz.
Makyaj sabitleyici sprey vurduğunuzda yine de makyajın daha sağlam durmasını sağlar ve akmasının karşısını alır. Hatta mat sprey kullansanız farkı hissedeceksiniz.
Umarım yazdığım cevaplarla size yardımcı ola bildim. Eğer herhangi bir sorunuz olursa çekinmeyin yazın bana. Ben her zaman seve seve cevaplarım sorunuzu. Sorunuz için bir daha teşekkürler 🤗
İyi günler.