İstanbul Bebek'te Serenay Sarıkaya oturduğu kiralık daireyi boşaltmış. Daireyi Burcu Esmersoy aylık 130 bin TL kirayla tutmuş.

İstanbul Bebek'te Serenay Sarıkaya oturduğu kiralık daireyi boşaltmış. Daireyi Burcu Esmersoy aylık 130 bin TL kirayla tutmuş.

Şimdi bunlarda sanatçı beyni olduğu için beyinleri sayısal zekaya yetmiyor
Sayısal zekaları iyi olsaydı, kiraya O kadar para dökmek yerine gider kendine bir daire alırdı.
Kira derdim yok şükür
O ev parasinin tutarinin bi aylik getirisi ile bi yillik kiranin tamami cikar, su an turkiyede faiz ve rant ekonomisi var maalesef
Cevap
15Cevap
Ben çok kira veremem
Elimden gelse hiç vermem de şu an kendi evimde oturuyorum şehir değişikliği olursa mecbur kira vericez. O zaman ki gelirim göre değişir.
Kira işi tamamen gelire endeksli bir durum.
Nasıl bir evmis ki o öyle aylık 130 bin ev alınır be o kadar ödedikten sonra
Arazi alıp villa yaptırsalar böyle boş şeylerle uğraşmazlar. Sanki fakir gibi bir de kiralık daire kovalıyorlar enteresan…
Onlar lüks semtte zengin komşularla oturma hevesinden dolayı öyle. Satın almaya kalksalar aylık kirası 130k olan bir daireyi çoğu alamazlar…
Para geliyor zaten ünlüler ne olacak nereye nasıl para harcayacaklarını bilmiyorlar
Bir eve aylık o kadar kira vereceklerine o ev satın alsalar daha mantıklı olmaz mı
Burcunun evi vardır diye düşünüyordum... bebekten başka yerde oturmaz zaten bunlar :))
Ya bunlar işte milletin yere göğe koyamadığı tipler 😆😆
Bende bunlar kadar güzel ve zengin avcısı olsam verirdim
Ev alabilecek güçleri varken niye kiralıyorlar ki
Bir telem bilem yok verem
En fazla 15k verebilirim
Hayat işte kimine cennet kimine cehennem
Vergiden düşmek içindir o kiralar
burcu ne iş yapıyor da bu kirayı verebiliyor
130 bin bunlar için para mı sanki elinin kiri
Yazık cidden bu para kiraya fazla uçuk.
Oha o kadar kira mi olur
O kadar para veremem onlar gibi kazanmıyoruz.
Dötüyle para kazananlar oldukça biz çok sürünürüz.
Çok fazla yaa verilmez.
Boşşi
10 tl
Yuh aq
güzel para
iyiymiş
hayatlara bak be :D
Napalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?