Ev & Yaşam Hangi baza daha güzel? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 HAngisi guzel Mor Gri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi baza daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evin rengi yatacak kişi sensen leylak rengi olur. Yataş mi 0 0 Yorumla
papatyaaa_9213 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Morr 3 9 Yorumla Soran +1 yıl Griyi birinci yapcaklar kesin Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Senin kalbinin ısındığı renk önemli balım sen hangisini beğendin Yorumla Soran +1 yıl Kız ben moru beğendim ama omurluk bir renk mi daha klasik bi renk mi alsaydim diye düşünüyorum gri gibi Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Hayır odanı güzel pembe mor aydınlatmayla suslersen çok hoş olur Yorumla Soran +1 yıl Tamam sag oll bide idamı gri yapcam yatak gri duvar gri boğar gibi geldi Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Böyle deme yaa 😅 şimdi niye aynı tonları almadığını sorguluyorum ama morun ayrı çekiciliği var güzel tercih Yorumla Soran +1 yıl Sana gore duvar gri yatak gri daha mi hoş olurdu yani Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Evet öyle olurdu Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Ama yatak mor diye boya mor olmamalı mesela Yorumla
SıfırAltı_ Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Nacizane Fikrim Eğer Bunlardan Birini Alcaksan Alma Pişman Olursun Bilindik Magazadan Şaşma. 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl odanın rengi eşya tipin nasıl ona bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mor güzel 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu aldım. ama acaba gri mi alsaydim yanlış mi yaptim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kız çok güzel hayırlı olsun Yorumla Soran +1 yıl Yaa gerçekten mi tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl AMa kesin burada gri birinci cikcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gri işte sade, ama diğerinin bi tarzı var değişik herkeste yok Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşündüm gri herkeste var kotu değil ama. mor da güzel sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız mor çok güzel hiç takma kafana Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağ oll :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Bilgeibrahim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Grisi gğxrl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben moru aldım nolcak Yorumla Bilgeibrahim +1 yıl Mor şeye benziyor ya grisi daha iyi 😊😂 Yorumla Soran +1 yıl Neye Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. gri bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evin rengi yatacak kişi sensen leylak rengi olur. Yataş mi
Morr
Griyi birinci yapcaklar kesin
Senin kalbinin ısındığı renk önemli balım sen hangisini beğendin
Kız ben moru beğendim ama omurluk bir renk mi daha klasik bi renk mi alsaydim diye düşünüyorum gri gibi
Hayır odanı güzel pembe mor aydınlatmayla suslersen çok hoş olur
Tamam sag oll bide idamı gri yapcam yatak gri duvar gri boğar gibi geldi
Böyle deme yaa 😅 şimdi niye aynı tonları almadığını sorguluyorum ama morun ayrı çekiciliği var güzel tercih
Sana gore duvar gri yatak gri daha mi hoş olurdu yani
Evet öyle olurdu
Ama yatak mor diye boya mor olmamalı mesela
Nacizane Fikrim Eğer Bunlardan Birini Alcaksan Alma Pişman Olursun Bilindik Magazadan Şaşma.
odanın rengi eşya tipin nasıl ona bağlı
Mor güzel
Bende onu aldım. ama acaba gri mi alsaydim yanlış mi yaptim
Yok kız çok güzel hayırlı olsun
Yaa gerçekten mi tesekkur ederim
AMa kesin burada gri birinci cikcak
Gri işte sade, ama diğerinin bi tarzı var değişik herkeste yok
Bende öyle düşündüm gri herkeste var kotu değil ama. mor da güzel sanki
Kız mor çok güzel hiç takma kafana
Tamam sağ oll :)
Rica ederim ☺️
Mor...