Ev & Yaşam Sizce hangi avize daha güzel? LimonluPastanınHüznü Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Arada çok fiyat farkı olmasa 500 küsür olanı tereddüt etmeden alırdım ama bilemedim.Sizce hangisi daha güzel? 500 küsür 200 küsür Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl B şıkkını yani ikinciyi aldım. Sizce hangi avize daha güzel? Cevapla Fiyat Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İkincisi güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tasarimci olarak ilkini beğendim ama tabi sizin karariniz 🌸 1 2 Yorumla LimonluPastanınHüznü +1 yıl Ben de tasarımcı olarak ilkini beğendim ama fiyat işin içine girince tereddüt ettim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke fiyatlara bakamadan alsak her şeyi ikinciside fena degil bence Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Parasından değil seçme nedenim.Biraz daha sade ve güzel geldi gözüme. 1 0 Yorumla
nevarselam Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl 1. si çok şaşalı duruyor çok ağır ama 2. si daha sade ve ferah bir görünüme sahip 0 0 Yorumla
Çokkarışıkca Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yer degistirmeyeceksen A o daha pahalı 🤑 1 2 Yorumla Çokkarışıkca +1 yıl Anaaa Paraya kıyamamış 😉 Yorumla LimonluPastanınHüznü +1 yıl Taşınma ihtimalim de var, ben de yeter ki avize olsun dedim. 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İkincisi güzel
Tasarimci olarak ilkini beğendim ama tabi sizin karariniz 🌸
Ben de tasarımcı olarak ilkini beğendim ama fiyat işin içine girince tereddüt ettim.
Keşke fiyatlara bakamadan alsak her şeyi ikinciside fena degil bence
Parasından değil seçme nedenim.
Biraz daha sade ve güzel geldi gözüme.
İkisi de pek güzel değil ya😶
1. si çok şaşalı duruyor çok ağır ama 2. si daha sade ve ferah bir görünüme sahip
Yer degistirmeyeceksen A o daha pahalı 🤑
Anaaa Paraya kıyamamış 😉
Taşınma ihtimalim de var, ben de yeter ki avize olsun dedim. 😅
2 . si daha zarif duruyor
İlk fotoğraftakini daha çok beğendim
200 kusur olan daha iyi diğerine göre
Bence b daha sade
2. şık bence