Alışveriş & Hediyeler Hangi bileklik daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bu soru niye bu kdr yayıldı babaanem bile yorum atmış dndkfkdçwjxjs Hangi bileklik daha güzel? Cevapla Bileklik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 16,3b cevap paylaştı. sondaki 0 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl birincisi kız bilekliği gibi bu yüzden ikincisi sana daha uygun 1 0 Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hiçbiri güzel değil. Erkek adam sade bir saat taksa yeterlidir. 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 87% 1 yıl İkincisi daha hoş birincisi çok ince durmuş 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 521 cevap paylaştı. İkincisi güzel ilk defa goruyorum ben ikisini de herkes biliyormus 0 0 Yorumla
Frıdakahlomaı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İkisi de güzel ama ben klâsik severim ikinci tercihim olurdu 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl El fetişçileri gelir şimdi jdkkd 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Geldiler 20 kişi dm atmış Yorumla Soran 1 yıl Kızlar abaza aw Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl İkincisi çok bilindik duruyor ilki daha güzel bence 0 0 Yorumla
SihirlendinWinx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Kimse dememis söyleyeyim. Bu soruya bu kadar pembelinin gelmesi kızların el fetişi olduğunun açıkça kanıtıdır. 2 4 Yorumla sessiztospa 1 yıl Kendi adına konuş Yorumla SihirlendinWinx 1 yıl Sen de yoksa üstüne alınma Yorumla Ekstrasorusormakicin 1 yıl Evet var Yorumla Soran 1 yıl Sksksks bende fark ettim soru gündeme girmiş mk Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Birincisi nazik duruyor ikincisine göre ama bence 2. Eller güzelmiş 😉 0 1 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür knk Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ellerine bakmktan uzun bı sure bilekliği goremedim 0 5 Yorumla meraklıbilginpanda 1 yıl El fetişliği mi var kızlarda genelde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbilginpanda ben de yoktu bildgm kadaroyla ahdhsh ama baksna farklı yani elleri 😂 Yorumla meraklıbilginpanda 1 yıl Bir de benimkine bakıp yorum yapsan Me güzel olur dkkdkd Yorumla Soran 1 yıl Hahahahah ele yürümekte ne biliyim Yorumla Soran 1 yıl Biraz daha bak o zaman dkdkdkd Yorumla
Sehzade_Mustafa35 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl olum bunlar cok eski model taa abimin genclik yillarinda taktigi zamanlar adam 41 yasinda :D :D modasi gecti bunlarin 90 li yillarin modasi 0 0 Yorumla
symaki0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ikincisi ne lan dna zincirini bileklik mi yaptirdin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Komik şaka Yorumla symaki0 1 yıl Şaka degil ciddiyim Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 640 cevap paylaştı. Birincisi daha hoş. İkincisi artık demode. 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Fakir bilekliği bu ne ya saat takın be 0 0 Yorumla
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Birincisi dicektim ama çoğunluğa uyim 2. diyim😀 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 699 cevap paylaştı. Sevgilimde alttakine benzer var o yüzden o 0 0 Yorumla
sanabanaonakimene Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Elin daha güzel 0 6 Yorumla meraklıbilginpanda 1 yıl Bir fetiş daha Yorumla sanabanaonakimene 1 yıl He valla el fetişim var bu arada Yorumla meraklıbilginpanda 1 yıl Genelde benimkini de beğenirler Yorumla sanabanaonakimene 1 yıl Güle güle kullan Yorumla meraklıbilginpanda 1 yıl Yorum yapsan ne güzel olur atsam da Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Plei0ne_ Takip Et Xper 2 Yaş: 81 1 yıl Ellerin güzel, alttaki iyi. 0 2 Yorumla meraklıbilginpanda 1 yıl El fetişisiniz galiba Yorumla Soran 1 yıl teşekkür. Yorumla
Birifarkındaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Elin güzel bee 0 3 Yorumla meraklıbilginpanda 1 yıl Fetiş? Yorumla Birifarkındaa 1 yıl @meraklıbilginpanda evt Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Ekstrasorusormakicin Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 2. ci bence 0 1 Yorumla Ekstrasorusormakicin 1 yıl Ellerin guzelmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sondaki
birincisi kız bilekliği gibi bu yüzden ikincisi sana daha uygun
Hiçbiri güzel değil. Erkek adam sade bir saat taksa yeterlidir.
İkincisi daha hoş birincisi çok ince durmuş
İkincisi güzel ilk defa goruyorum ben ikisini de herkes biliyormus
İkisi de güzel ama ben klâsik severim ikinci tercihim olurdu
El fetişçileri gelir şimdi jdkkd
Geldiler 20 kişi dm atmış
Kızlar abaza aw
İkincisi çok bilindik duruyor ilki daha güzel bence
Kimse dememis söyleyeyim. Bu soruya bu kadar pembelinin gelmesi kızların el fetişi olduğunun açıkça kanıtıdır.
Kendi adına konuş
Sen de yoksa üstüne alınma
Evet var
Sksksks bende fark ettim soru gündeme girmiş mk
Birincisi nazik duruyor ikincisine göre ama bence 2. Eller güzelmiş 😉
teşekkür knk
Ellerine bakmktan uzun bı sure bilekliği goremedim
El fetişliği mi var kızlarda genelde
@meraklıbilginpanda ben de yoktu bildgm kadaroyla ahdhsh ama baksna farklı yani elleri 😂
Bir de benimkine bakıp yorum yapsan Me güzel olur dkkdkd
Hahahahah ele yürümekte ne biliyim
Biraz daha bak o zaman dkdkdkd
olum bunlar cok eski model taa abimin genclik yillarinda taktigi zamanlar adam 41 yasinda :D :D modasi gecti bunlarin 90 li yillarin modasi
Ikincisi ne lan dna zincirini bileklik mi yaptirdin
Komik şaka
Şaka degil ciddiyim
Çok klasik bunlar da yaa
Birincisi daha hoş. İkincisi artık demode.
İkincisi daha güzel durmuş
Fakir bilekliği bu ne ya saat takın be
İkisi de aynı. Klasik bileklik işte
İkincisi daha erkeksi
Birincisi dicektim ama çoğunluğa uyim 2. diyim😀
Klasik ikinci model güzel
Beyenmedim bnce gereksiz aksesuarlar
Sevgilimde alttakine benzer var o yüzden o
İkisini de beğenmedim
Üsteki burcun koç mu
Terazi
2. Si güzel