Arkadaşlar çok rahatsız olmaya başladım fobim var ve geçen seferde odama girmiş uyandimda başımın üstündeydi çığlık attım bugün gene eve girmiş , şimdi de gece uyuyodum baktım tıkırtı gene gelmiş sıcak oldu için camı açmıştım ve resmen özgürlük alanimi kisitladi şikayet ediyorum halen sahip cikmiyolar napmaliyim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin evine nasıl giriyor onu anlamadım ben
Teras oldu için bitişik balkon kısmı
Tek mi yaşıyor hiç mi ailesi yok. Bence bunları görüntüye al sonra git hem binanın sahibine hem de polise şikayet et manyak mk ben olsam altıma ederim o eve bir daha giremem valla cesaretine helal olsun
Ailesi var sorunda bu ya sinir oluyorum kadına gittim şikayet ettim dikkate almiyo kedi sana napcak dedi ama yaşamımı etkiledi bende aşırı olmasa da fobim var ve şu an uykumdan uyandırdı huylandim resmen hemde uykumu kaçırdı korkuyorum sürekli odada kedi var mı diye bakıyorum psikolojimi bozcak , geçen seferde uyandimda beni izliyordu canım kedi
KIZ ALLAH BENİ NE ETMESİN OLAYI TAMAMEN YANLIŞ ANLADIM 🤣🤣🤣 Ben yan komşun eve giriyor sandım mkshdjhdkdls ya bir şey olmaz kediden tekrar uyar komşunu eğer dinlemezse kedi evine girer girmez dışarı atacağını söyle bak o zaman sahip çıkıyor mı çıkmıyor mu
Çıkar mı belkide yaşımdan dolayı ciddiye almadılar anneme söylesem daha iyi olur kadınla kavga eder şu an mesela cidden özgürlüğüm kisitlandi hava çok sıcak özellikle benim odam da öyle kaldım uykumda kaçtı
Çok güldüm gözümü açtım tepemdeydi Dedin kahkahayı bastım
Üstüne bir bardak su at birdaha odayı bırak o bölgeden geçmez. Kalkipta hayvana kaynar su atma bu arada normal musluk suyu
Ya öyle bişey yapamıyorum ki o anki korkuyla bağırıyorum kaciyo tekrar geliyo köpek havlama sesi falan açtım korksun diye yok halen geliyo bide beni izliyo sinir oluyorum uyandimda baktimki beni izliyo
Sapık bir ledi galiba 🤔
Olabilir öyle olduğunu düşüncem mal mal bakiyo
Baş ucuna bir bardak su koy gördüğün gibi çığlık atmayı bırak suyu fırlat gerçi sen o panikle bardıgıda firlatırsın hayvana neyse köpek sesi aç sen bol bol
Ya valla firlatirim heralde nasıl korktum bilsen baya korkuyorum geçen uykumdan uyanıp direkt annemgilin yanına attım kendimi köpek sesi de etki etmiyo gene geliyo canım kedi
😅😅😅😅 Hey Allahım sesli güldüm
Valla ağlanacak halime baksana insanlar da guluyo napsam polise mi şikayet etsem
Nerde yasiyorsun köy gibi biyer mi orası
Yok ya şehir merkezindeyim Antalya
Sana birtane su tabancası göndericem bu işin tek çözümü suuu
Ahahhaha olabilir
Sudan nefret ederlerrr
Valla bunu bildiğim iyi oldu da ben o anki korkuyola cidden yapamam
😅😅😅
Kedinin geçtigi yola basamayıp yolu degiştiren ben
Bende öyleyim işte odama girdim de o oluşan korkuyu anlatamam refleks olarak bağırıp ailemin yanına gidiyorum
iyi işte korkularını yenersin bu sayede
Ya ne demezsin
Başlarım öyle komşuya
Of sinir oldum ya hiç anlayışlı değiller madem alcaksiniz bakmasını da bilin demi gece vakti kedini neden saliyosun kaçıncı uykumdan uyandım şu anda uykusuzum zaten
Saygısız kapısına git ve kedisine sahip çıkmasını söyle başına bir şey gelirse sorumluluk kabul etmiyeceğini açık açık söyle
Cızbız yap
Valla cigriyorum ama gene geliyo
Kediyi karsina alip efendi gibi konusmalisin bence
Aman ne iyi
Pencereyi ustten aç sadece. Gelemez
Pencerem direkt aciliyo
Sineklik taktir pencereye kanka
En kötü öyle yapcam hayır sahip çıkmamalarına sinir oluyorum
boş ver. Kedi sıkılıyorsa biraz serbest bırakmışlardır senlik bisey yok bence
Ama beni de rahatsız ediyo
Amaan sanki gelip tirmalayacak mi oyun istemiştir
Camdan at
Öyle bişey de yapamam hayvan düşmanı da değilim ama korkuyorum da dokunamam zTen
Mecazen dedim zaten
Peki sence ne yapmalıyım herşeyimi kisitladi sıcakta cam bile açamıyorum psikolojimi bozucak sürekli odamda kedi var mı diye bakıyorum şu anda uykumu kaçırdı
Darp et kız bağır korkut
Bağırıyorum gene geliyo daha sabah girmiş beni buluyor bide nereye gitsem oraya geliyo bende cigirdim anne diye sonra baktım geri gitmiş ne canım bi kedi
Aşık olmasın sana
Bilmiyorum da kedi aşık olur mu
Olur
Oda iyiymiş
Dikkat et
Valla napcam bilmiyorim
Tokatla gönder :)