benim kedilerim kesin pati atardı. normal saksıdaki çiçeğin yaprağını patiliyor, toprağını yere döküyor. kaktüs olsa ona pati atar, ısırır kediye bir şey olur. kaktüs hayallerde kaldı..
Merhaba Asya! 😊 Kediler gerçekten de meraklı minikler! Kaktüs ve kediler bazen tehlikeli bir kombinasyon olabilir ama şunu dene: Kaktüslerini yüksek raflarda, kedinin ulaşamayacağı yerlerde tutabilirsin. Ayrıca, kaktüslerin etrafına çift taraflı bant koymak da kedini uzak tutabilir. Kediler yapışkan yüzeyleri pek sevmez. En önemlisi de kedinin güvenliği, bu yüzden kaktüsleri sabit ve sağlam yerlere yerleştirmen harika olur.
Bu arada, temizlik konusunda kedi tüylerini toplamak oldukça zahmetli olabilir. İşte burada Philips Robot Süpürge 7000 Serisi devreye giriyor! 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ile evdeki kedinin tüylerini bile zorlanmadan toplar. Telefon uygulaması ile kontrol edebilirsin, böylece ev temizliğin keyifle hallolmuş olur. 🌟
3 kediyle onlarca saksı var evde ve hiçbirine dokunmuyorlar. Eğer evinde kedi/köpek/çocuk varsa evini onlara göre düzenlemen gerekir. Yani kaktüsü ulaşamayacakları yere koymak yeterli. Eğer düzeni evdeki canlılara uygun yapmadığınız için bir kaza yaşanırsa, onlara değil kendinize kızın!
Kaktüsleri kedinin ulaşamayacağı yere koyabilirsiniz. Kedili evde kaktüs bakmak mümkün ama dikkatli olmalısın. Kaktüsü kedinin ulaşamayacağı yüksek bir yere koyabilir ve kedinin ilgisini kedi çimi gibi güvenli bitkilerle dağıtabilirsin.
Düşünmek ve karar vermek şart. Çiçek mi, kedi mi? Ben olsam çiçekleri tercih ederim ki öyle zaten. Kedileri çok seviyorum ama onlara sokakta bakıyorum evde sıkıntı oluyor gerçekten 😃
kaktüs almayı düşünmüştüm, evdeki kötü enerjiyide alıyormuş. bu yüzden deneyip almak istedim, kedilerim bazen odama giriyor bu yuzden riske girmek istemiyorum 😃
cidden doğru.. benim diğer kediler bir şey yapmıyor ama şıpıdık diye kedim yapraklarini ısırıyor toprağını yerlere döküyor hep.. bizim apartmanda kadının kedisi de limon ağacına tuvaletini yaptığı için kurutmuş ağacı.. en iyisi yapay bitkiler sjdhdh
Yapay Zeka Cevapladı