Diğer apartmandaki komşum kedisini akşamdan sabaha kadar balkonda tutuyor eve girmesine izin vermiyor neden böyle?

Merhabalar, şu an o hayvanın seslerini duyarak yazıyorum bunu. Camın hemen önünde, karşı binadaki bir ailenin balkonu var. Bu aile sürekli olarak kedilerini balkonda gezdiriyorlar. Peki buna laf yok tehlikeli olmasına rağmen bunu geçtim ciddiyim bu kedi akşam saatlerinden itibaren zorla balkonda tutuluyor. Eve girebileceği bütün kapılar kapanıyor ya da hayvanı kutusuna koyup kilidini kapatıyorlar. Hayvanın çıkardığı seslerden uyuyamadım fakat o hayvanın çektikleri yanında hiç bir şey. Bu bir can ve bu şekilde bakılacaksa sahiplenilmemeli. İlk balkonda durduğunu fark ettiğimde deli gibi ağladım itfaiyeyi aramak üzereydim hayvanın düşmesinden çok korktum. Durumu aileme söyledim hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler. Benimde bi kedim var onu bu halde düşünemiyorum onlarla laf dalaşına girsem dahi bir şey değişmeyecek bunu biliyorum daha reşit değilim ve yardım alabileceğim bir yetişkin yok bunu nereye bildirmeliyim? Ben hassas biriyim bu konularda sizce ben mi abartıyorum? Bu durumdan çok bunaldım hayvana üzülmekten uyuyamıyorum.

Diğer apartmandaki komşum kedisini akşamdan sabaha kadar balkonda tutuyor eve girmesine izin vermiyor neden böyle?