Ev & Yaşam Odamın kapisinin önünde karafatma var tuvalete gidemiyorum napıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kocaman böcek var 2. Kez gördüm bugün resmen evi sarmışlar tuvalete çıkamıyorum şu an ne yapıcam ben? Terlik fırlatsam ölür mü? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar korkudan odamdan cikamiyorum Odamın kapisinin önünde karafatma var tuvalete gidemiyorum napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Fırlatırsan kaçar git vur kafasına öldür kaçarsa nereden çıkacağını bilemezsin bir bakmışsın yatağında.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok hızlı hareket ediyorlar. Bugün zaten 2. Görüşüm bu of kesin evi sardılar Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl çok yavruluyorlar çoğalmıştır çoktan Yorumla Soran +1 yıl Off iyice korkuttun valla uyumicam bu gece of Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Terliği giy ustune basıp ayağını sala sola cevir tamamdır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya ses çıkçak çok kötü offf bir de asiri hizli hareket ediyor bunlar fare gibiler Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Çıkmaz çıkmaz az cesaretli ol Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Terliginin altında ezilen böcek olmak vardı ya Yorumla
HayaldeGüzel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Geçmiş olsun bir kere gördüysen devamı vardır onun. 0 0 Yorumla
Playboyy999 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hahahah gece gece güldüm bomba at direk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle deme valla korkudan kapiyi acamiyorum ayagimin dibinde belirir diye ben cok korkuyorum bocekten hele bir de fsre gibi kafayi yicem Yorumla Playboyy999 +1 yıl Kediden korkuyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır kedicikleri çok seviyorum🥺 böceklerden nefret ediyorum Yorumla Playboyy999 +1 yıl Kediyi at önüne yisin Yorumla
xSherlockHolmeSs Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Terlikle ezzz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ezemem ıyyy iğrenç ses çıkar bir de çok hızlı hareket ediyorlar Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Yalaka onuuuu Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Karafatma ne yaa 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ya napcam ben tuvalete gidemiyorum hala resmen evi sarmislar 2. Kez gordum bugun kafayi yicem offf Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Ben şu an tuvaletteyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Korkudan kapiyi acamiyorum kusasim geliyorr gorunce Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Dur bakcam nasıl biseymi Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Hamamböcegi bu Yorumla Soran +1 yıl Hamambocegi degil karafatma ya. İkisi farklı tür Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Arasındaki fark ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fırlatırsan kaçar git vur kafasına öldür kaçarsa nereden çıkacağını bilemezsin bir bakmışsın yatağında..
Çok hızlı hareket ediyorlar. Bugün zaten 2. Görüşüm bu of kesin evi sardılar
çok yavruluyorlar çoğalmıştır çoktan
Off iyice korkuttun valla uyumicam bu gece of
Terliği giy ustune basıp ayağını sala sola cevir tamamdır
Ya ses çıkçak çok kötü offf bir de asiri hizli hareket ediyor bunlar fare gibiler
Çıkmaz çıkmaz az cesaretli ol
Terliginin altında ezilen böcek olmak vardı ya
Geçmiş olsun bir kere gördüysen devamı vardır onun.
Hahahah gece gece güldüm bomba at direk
Öyle deme valla korkudan kapiyi acamiyorum ayagimin dibinde belirir diye ben cok korkuyorum bocekten hele bir de fsre gibi kafayi yicem
Kediden korkuyor musun
Hayır kedicikleri çok seviyorum🥺 böceklerden nefret ediyorum
Kediyi at önüne yisin
İlaç veya tablet al
parfüm sık üstüne bol bol. öler öyle
Terlikle ezzz
Ezemem ıyyy iğrenç ses çıkar bir de çok hızlı hareket ediyorlar
Yalaka onuuuu
Karafatma ne yaa
Ya napcam ben tuvalete gidemiyorum hala resmen evi sarmislar 2. Kez gordum bugun kafayi yicem offf
Ben şu an tuvaletteyim 😂
Korkudan kapiyi acamiyorum kusasim geliyorr gorunce
Dur bakcam nasıl biseymi
Hamamböcegi bu
Hamambocegi degil karafatma ya. İkisi farklı tür
Arasındaki fark ne
Yürü zaten kaçar 😅
terlik firlat ölür o