Kaç kez uyardim:( utanmiyor bir de. 5. ye falan konuscam artik. Afedersiniz, uyuyordum b. ok kokusuna uyandim. Onla odalarimizi ayirmadan nasil bir yontem izleyebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen cozum onerin sasirmak yerine. Zaten yeterince sasiriyorum her gun cikan kokulara
Oda arkadasim tuvaletini yaparken kapıyı açık birakiyor?
Ozur diliyor, istemsiz yaptigini falan soyluyor. Evde boyle alismis hep falan. Bir daha yapmayacagim dedi dun bugun de b. ok kokusuna uyandim sinirlerim tepeme zıpladı. Ayrica tuvalet icin özel camasir suyudur fısdısıdır yapiskan jeli aldim fayda etmiyor. Felaket kokutuyor ben delirme asamasina geldim
Klozet şakaları al onu korkut, suyu kes vanadan, ışığı kapat, kapıyı kitle içerde kalsın bir süre. Bana bak de bir daha seni ordan çıkarmam aç susuz kalırsın de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Oda arkadaşın canım mı, manyak mı?
Böyle bir davranışı normal/sağlıklı bir insan yapmaz. 😄
Gel bir de bunu ona anlat sen
Allah akıl fikir versin, daha ne denebilir ki!
Tabi sen de kalbini kıramıyorsundur 😂
Tuvalet kapısına otomatik tak, masrafı da ona yükle. O kapıyı açsada kapanır.
Hayir ozellikle kapiyi acik birakiyor
Korkuyor olabilir. Akşam yatmadan tuvaletini yapsın. Geceye çiş kalsın bari. En azından kokudan kurtulursun. Bide tuvalete şu güzel kokulardan koy.
Koymadim mi saniyorsun... Her seyi denedim :(
Kızın sağlık sorunu mu var? Korku dışında yani
Yok ya turp gibi. Bugun son kez konusacagim sanirim. Dayanilmaz bir sey
Konuş konuşda, kız popon mü tutsun.
Tuvalet fobisi olabilir
Tabi bu senin o kötü kokuyu çekeceğin manasına gelmiyor
Yurttaysa katlanmak gerek. Benim odamda arabesk rap yapan apaçi vardı.
Keçbiş olsun. Simdi degistirmek istesem kiz da çok arkadas ortamima dahil bir kiz sıkıntı
Geçti zaten 10 sene önce bu anlattığım. Peki uyarınca ne diyor?
Ozur diliyor, istemsiz yaptigini falan soyluyor. Evde boyle alismis hep falan. Bir daha yapmayacagim dedi dun bugun de b. ok kokusuna uyandim sinirlerim tepeme zıpladı. Ayrica tuvalet icin özel camasir suyudur fısdısıdır yapiskan jeli aldim fayda etmiyor. Felaket kokutuyor ben delirme asamasina geldim
İçinde uzun süre tutuyosa demek ki
Yaptığı normal değil fakat korkuyor olabilir diye düşündüm. Paranormal korkuları var belki.
Kanka o korkuyo diye gece uykumdan uyanmak istemiyorum. Korkusu yok hem 4 kez konustuk daha once. Keyif
Anladım.
Klozet şakaları al onu korkut, suyu kes vanadan, ışığı kapat, kapıyı kitle içerde kalsın bir süre. Bana bak de bir daha seni ordan çıkarmam aç susuz kalırsın de
Lan o dağ ayısıyla nasıl yaşıyon
Yasayamiyorum cok sinirliyim kalkip bogucam birazdan
Israrla uyarmaya devam. Hatta wc ye girdiğinde arkasından kalkıp sertçe kapıyı sen kapat.
Iğrenç. Nasıl yapabiliyor bunu nasıl bi insan mj
Oooo ciğerlerin bayram mi etti hahahahaha
Abi senin parfumlerden yolla ya. Anca onlar kurtarır bu durumu
Parfüm pislikle buluşunca daha ağır kokar
Maskeye sıkar öyle uyurum artık
Defalarca soyleyerek. Anlayana kadar. Anlamayana zaten sikayet yolu sart.
Odani değiştir ne yapacaksın başka
Tek sorunumuz bu yoksa temizligi yapan yemeğe yardim eden iyi bir insan. Son care buraya yazdim
Büyük bı sorun
knk ne diyorsun sen yaa...
Çüş lan gerçek mi bu
Maalesef
Ben olsam takma s*k takar yanına gidip sever
Kanka fantezi dunyani başka yere yaz
Jfsjsk hak edene her şey mübah
Super kafa
Saat 5.40 ama ya!! Sende uyusana ne ayaktasın belki kzi rahatsız oluyor şu an sana gicikligina yapıyor
Askere göndermek lazım onu
mandal tak burnuna
Sende ona yap öyle
sesli güldüm 😹
:/ cidden cok rahatsiz edici ama
😥 senin adına üzgünüm
Konuşman iyi olur.