Ev & Yaşam Mezarlık manzaralı bir evde veya otelde kalabilir misiniz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İlanda gördünüz çok beğendiniz ve ödemeyi falan yapio tuttunuz odayı veya evi. Ve sürpriz ilanda belirtilmeyen özellik mezarlık manzarası olması sizin fikrinizi degstirir mi Mezarlık manzaralı bir evde veya otelde kalabilir misiniz? Cevapla Fal Soruları Ödeme Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet kalırdım hatta çok güzel olurdu her gün ölümü düşünüyorum zaten yani bir gün herkesin öleceği fikrini bu şekilde daha güzel olurdu. 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet kalabilirim sonuçta eninde sonunda bir gün ben de oraya gideceğim ne zaman ne kadar kaçacaksın ki 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Kalırım. Mezarlık korkunç ya da ürpermemi gerektirecek bir yer değil. 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Mezarlık manzaralı otel hiç olacağını sanmıyorum ama mezarlık manzaralı evde kalırım onda sorun yok 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl oluler benı rahatsız etmez dırı olanları bas agrısı 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. Evet kalabilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet kalırdım hatta çok güzel olurdu her gün ölümü düşünüyorum zaten yani bir gün herkesin öleceği fikrini bu şekilde daha güzel olurdu.
Evet kalabilirim sonuçta eninde sonunda bir gün ben de oraya gideceğim ne zaman ne kadar kaçacaksın ki
Kalırım.
Mezarlık korkunç ya da ürpermemi gerektirecek bir yer değil.
Mezarlık manzaralı otel hiç olacağını sanmıyorum ama mezarlık manzaralı evde kalırım onda sorun yok
oluler benı rahatsız etmez dırı olanları bas agrısı
Kalamam iç karartır
Evet kalabilirim
ölüden ne zarar gelir ne olacak
Benim için sakıncası olmaz.
Kalırım
Uygunsa baya why not
Kalırım
Evet
Olmaz ki